Igår impulsåkte jag till hufvudstaden. Sådär över dagen som man kan göra ibland. Målet var att ge systra mi sin b-daypresent/julklapp och ge henne en kram och allt det där man inte kan göra när man befinner sig 25 mil bort. Knacka på någons dörr utan att denna är beredd på det är bland det bästa man kan göra in my opinion. Det blev lyckat. Vi drack te och letade roliga stadsnamn på en karta över Storbrittanien. Vi kom överrens om att Poney är ett ställe vi måste besöka. Och Bunny. Och Appletreewick. Och Braintree. Och massor med fler namn jag inte ens minns. Vi gav upp när vi kom till Wales och inte kunde uttala någonting längre.

På vägen hem hann jag bara in på Monki och Beyond Retro där de på det sistnämnda stället självklart hade så fina klänningar så jag bara ville svimma. Varför blir jag inte bjuden på galor och dylikt oftare (eller över huvudtaget kanske man borde säga) så jag har en anledning att handla på mig ett blålilaskimrande mirakel.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ J.S.
2010-01-01 02:48:30 // URL: http://cvrsxxxd.blogg.se/

facebook mode: "J.S. gillar denna klänning"

▼ Alicia
2010-01-01 22:59:56 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Men DEN DÄR vill ju jag ha!! På förfesten före balen, hur förmårrat vacker som helst!!Och ditt överraskningsbesök var banne mig det bästa någonsin. Jag ska återgälda tjänsten genom att kidnappa dig och dra till Horsey!

▼ BergaTrollet
2010-01-02 15:13:40 //

SNYGG!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER