Anledningen till varför mitt internet fungerat någonstans mellan inte alls och uppdatera-varje-sida-cirka-tio-gånger-för-att-få-fram-något verkade vara för att vårat modem inte ville vara med och leka längre. Min far bytte till ett nytt. Nu är vi up and running again. Hurra.
Detta fick mig att inse, åter igen, att största nackdelen med att inte läsa igenom de bloggar man prenumererar på varje dag är att efter ungefär fem dagar har man cirka 950 nya inlägg att läsa på en gång. Mindre hurra.
Får se när jag orkar ta tag i det.I söndags var det dags för årets julbord. Tror att det kan ha varit det sämsta julbord jag varit på någonsin. Tråkig lokal. Tråkig mat. Tråkiga värdar. Och som pricken över i:et hade de inga struvor. DET var droppen.
Dagens roligaste bjöd min farbror på. Precis som alltid och som oftast. Han skulle försöka ställa in inställningarna på min farmors lilla kompaktkamera från Samsung. Helt plötsligt utbrister han:
" Ah. Motvindsinställning. Jaha, ja. "
Jag sätter det jag för tilllfället har i halsen och funderar över om jag verkligen hörde vad jag hörde.
" ..Vad sa du det var för inställning sa du..? "
" Motvindsinställning " säger han lungt och knappar vidare.
Jag sitter fortfarande smått chockad och undrar vem som är mest dum i huvudet - min farbror eller Samsung.
Efter att jag återfått medvetandet och bytt ut chocken mot att vara förbryllad ber jag min mor som sitter brevid att kolla vad han egentligen håller på med. Hon kontrollkollar på displayen och säger, med skrattet i halsen:
" Det står motivinställning.. "this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Alicia
2009-12-11 15:11:30 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Hihihihihihihihi fortfarande lika roligt!!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER