Foto: Miriam McCann / Januari 2008
Dygnsrytmen är skevare än den varit på länge och med tanke på hur få (dvs inga alls) tider jag har att passa är det svårt att fixa tillbaka den. Försöker ställa klockan på åtminstone nio eller kanske tio, men kroppen och hjärnan bara skriker åt mig när alarmet ringer att: "Vad tjänar det till? Du har ju ändå ingenting att göra idag" och med tanke på att jag inte har något motargument över huvudtaget somnar jag om igen.
Snön kom i söndags. Jag har inte ens velat nämna det.  Eller tänka på det. Spöregn och åska och starka höststormar kan jag hantera, men snö gör mig bara deprimerad vilket har lett till att jag inte lämnat mitt rum på en vecka. Igen. Snösorgen har även slagit ut mitt immunförsvar och hejsan hoppsan så hostar jag igen.
Kollar på Dead Poets Society för att jag inte kan få nog.
Kollar Brideshead Revisited och Parfymen för att min ryggrad ryser varje gång Ben Whishaw dyker upp i rutan.
Äter fler celmentiner än jag orkar räkna.
Läser brevet jag fick av systra mi på till min födelsedag och försöker lösa rubikskuben jag fick. Har hört det där med att man ska börja med hörnen, men hur gör man då om alla bitarna är hörn? Dt är nämligen en 2x2-kub och inte 3x3. Jobbigt. Har hittills fått ihop två sidor samtidigt som mest. Känner mig dålig.
Världens bästa halvamerikan kommer och hälsar på vecka två.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Julia jasminneeeeeeee
2009-12-18 16:30:25 // URL: http://ochrazy.blogg.se/

jag säger bara, MAYBE! det vore ju fett kul. men.... är jag hemma då? ska funta på't!

▼ Alicia
2009-12-18 22:40:49 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

För att lösa en rubikskub:

Flytta på klistermärkena.

▼ Ronja
2009-12-18 22:55:00 // URL: http://ronjas.se/

Finns bara ett sätt att lösa rubikskuber på, tyvärr kommer man inte på det förrän man blivit så arg att man slagit sönder den... och då är det bara att sätta ihop den igen, med rätt färg på rätt plats.

Eller så flyttar man på klistermärkena, det lät som en bättre idé.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER