Om 20 dagar blir jag 20 år.
Jag har noll förväntningar. Det blir så dåligt när man förväntar sig saker. Som att jag de senaste nittion åren suttit och hoppats att jag åtminstone kan få EN utav sakerna på min önskelista. Det har nog bara hänt en gång tror jag. För jag kan inte minnas någon mer. Det var förra året. När jag fick Sigur Rós-skivor och Heima. Jag minns att jag fortfarande var i Sigur-trans efter Way Out West.
Jag har inte skrivit någon önskelista i år. För det spelar ingen roll vad som står på den. Jag kommer ändå bara få presentkort. Visserligen fiffigt, men jag tror ni fattar grejen. Det är helt enkelt inte lika roligt att få ett presentkort på random skivbutik än att hitta skivan du önskat dig i handen så du kan spela den omedelbums. Eller få jackan/klänningen/kjolen du velat ha i månader så du kan ta på dig den direkt och snurra runt framför spegeln.

Den enda önskelistan jag har finns i mitt huvud. På finns står det saker som:
En lägenhet. (Prio ett för att jag blir galen här.)
Londonresa med tillhörande Editors-tickets i mars 2010. (Det vore crazyawesome)
Vinylspelare. (En fin en, så jag slipper låna pappas fula och tråkiga)
Ny dator.  (Min nuvarande firar typ tio nu och ja den funkar, men man tröttnar snabbt på en hårddisk som har mindre diskutrymme än din iPod)
En fin byrå. (Jag har alltid velat ha en byrå. För jag har aldrig haft någon)
Massa fina skivor. (Så jag passerar 200 st snabbare)

Tur att jag i alla fall vet en sak jag ska få. Eller snarare fått. En tre veckor för tidig present av mor och far. Världens finaste kappa. Jag är helt kär. Den är ett marinblått mirakel. (se bild ovan)
Den har snott tyllkjolens hedersplats på galgen under fönstret.
SÅ fin är den.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ andreas
2009-11-23 07:41:10 // URL: http://vasaa.blogg.se/

kappan är ju skit snygg! letat efter en sådan i herr modell men inte hittat någon än... Hoppas att du får något du har önskat dig på din födelsedag.

▼ lina [discosadness.blogg.se]
2009-11-23 13:26:10 // URL: http://discosadness.blogg.se/

sv: tackar så mycket :-D

kan ju bara, efter att ha kikat in här, konstatera att den inte är någonting jämfört med din! för jävla läcker blogg du har, alltså! tummen upp!

▼ Alicia
2009-11-23 19:33:55 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Tål att upprepas: Helt jäkla fantastisk jacka, så den klär sig såklart. Kan tänka mig den i rött också, fast inte med mitt hår. Men mitt hår skulle inte ha emot en egen blå!Hoppas du får lägenheten så det väger upp för tidigare tristklappar!

▼ GULE
2009-11-25 12:51:57 // URL: http://elugseason.blogg.se/

Haha va fränt!!Cool blogg:)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER