Var länge sedan jag satt och letade efter covers, men sedan jag tidigare idag snubblade över när The Killers gör Bright Eyes så inser jag att jag borde börja med det igen. Hur otippad är inte den comobon på en skala? Det låter inte så illa som man skulle kunna tro heller. Även om jag nog, trots allt, föredrar Four Winds som den är och borde vara.

P.S. Det sämsta med att vara bortrest mer än typ tre dagar är att du har ca 950 stycken nya blogginlägg att läsa. Jag har 500 kvar. Och de fylls på hela tiden. Kommer bli galen. D.S.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Patrik
2009-11-21 07:56:29 // URL: http://patrikpetersson.blogspot.com

Sv Tack för tipset! Finns nog en del filmer där jag inte sett som jag kan se =)Emm, min favoritfilm är svårt. Jag har nog inte en, men kan nämna några som är bra: Paranoid Park, Garden State, Glue. Kommer inte på fler nu såhär på morgonen. Får kanske skriva ett inlägg om det senare =D

▼ JULIA JASMINE
2009-11-21 10:55:57 // URL: http://ochrazy.blogg.se/

när jag var i thai i 3 veckor och kom hem så hade jag 400 olästa, jag markerade alla som lästa, för faan, vad jag inte orkade. jag är imponerad om du faktiskt orkar!

▼ Emil Johansson
2009-11-21 11:37:18 // URL: http://waltzforthoughts.blogspot.com/

Jag som tycker det är skitjobbigt att få 75 blogginlägg om dagen. Men jag skulle nog gjort som du, vill inte missa något episkt inlägg.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER