Jag vet inte hur många gånger det senate året jag hört människor säga saker i stil med "Jag skulle också vilja kunna ha glasögon" när de provat ett par de gillat i någon affär eller bara testat någon kompis par och försökt kisa sig igenom korrigeringen för att se hur de ser ut. Man kanske säger det av bara farten. Jag säger också saker av bara farten ibland, men är man en människa med så pass dålig syn att man inte ser skillnad på ett träd och en människa utan glasögonen eller linserna på, då vill man inte höra sina vänner och bekanta med örnögon säga sådana saker precis brevid dig.
Om och om igen.

Anledningen till varför jag tar upp det nu är för att jag idag hittade just den meningen i en blogg jag följer. Bloggaren i fråga ville kunna ha glasögon. Då skulle hon ha ett par leoparmönstrade.

Jag skulle byta när som helst. Jag skulle byta ut linser som skaver och trillar ut och glasögon som blir sneda efter att man råkat somna med dem på i sängen mot ögon som inte kräver korrigering innan jag ens hunnit tänka ordet "ja".
För grejen är den, att när du väl har "kvalat in" i glasögonklubben, då är du fast där och kan inte välja längre. Du kan inte längre välja om du ska ta de där coola bågarna idag för att det är en häftig accesoar utan du måste ta på dig dem för att kunna se längre än en halvmeter framför dig.

Och när man måste något, då är det ju helt plötsligt inte lika roligt längre.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Johanna Rhona
2009-11-11 22:24:44 // URL: http://bjurdell.se

Så sant! För att inte tala om att det är dyrt.Jag fick glasögon för att jag började på ITgymnasiet, punkt. Det suger slightly.

▼ Zotamedu
2009-11-11 22:36:44 //

De kan ju sluta gnälla och bara köpa sig ett par glasögon med oslipade glas. Det är inte så himla svårt.

▼ Andreas
2009-11-11 23:33:53 // URL: http://vasaa.blogg.se/

Jadu skoja inte! Banjon är ju att dö för när det spelas....! Hals ont suger hårt som den! Din blogg är väldigt intressant måste jag säga! Fånga mina ögon på direkten! :)

▼ Andreas
2009-11-11 23:34:47 // URL: http://vasaa.blogg.se/

Påtal om synfel! Glasögon är något man lever med, och jag trivs som bara den i mina. Älskar dom rent ut sagt. Och man ska vara en stolt glasögon bärare!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER