Gårdagens fynd. Mockastövlar som räcker upp till knävecken med snörning ändå upp. 150 riksdaler. Hurra.

Vad gäller gårdagens biobesök för att se This is it är jag mest nöjd. Den mindre nöjdare halvan av mig anser att några ställen var lite väl långdragna, för att visserligen bara någon minut senare fyllas ut med något spektakulärt. Showen han höll på att sätta ihop verkade bli storslagen och bara det faktum att Michael själv är med och kollar igenom varenda liten detalj för att det ska bli perfekt är sanslöst. Tvivlar på att det finns någon annan som är så precis med hur allting ska vara. I jämförelse känns det som alla andra artister går upp på scen och kör hela showen på ren improvisation. Sure, improvisation är svårt, men att kolla igenom en hel show ton för ton, steg för steg, filmsekvens för filmsekvens, början till slut och sedan hålla sig till planen till punkt och pricka tror jag är ännu svårare. Att faktiskt uppnå perfektion.

I bilen på vägen hem diskuterade vi bra men vidrigt tråkiga sångröster vs. inte bra-bra sångröster som gör musiken intressant. Mitt i alltihopa satte min far igång Meat Loaf med kommentaren "Det här är Michael Jacksons motsats." Jag, som fortfarande var insnöad på hela bra vs. intressant sångröst, förstod inte alls vad han menade då Meat Loaf knappast är den bästa sångaren i världen, men ändå vill man höra mer för att han har det där lilla extra och säger att jag inte förstår vad han menar.
"Ja, han är typ fyra gånger större än Michael och kan inte dansa för fem öre" får jag till svar.
Jag fnissar till och håller med och sen diskuterar vi vilket som är Meat Loafs bästa album hela vägen hem.

För övrigt har jag inte kunnat gå sedan igår efter bion. Varje steg smärtar så jag gråter vilket nu lett till att jag bara ligger i sängen och kryper om jag måste iväg till toaletten. Tack högre makter, verkligen jätteteack.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Angie
2009-11-04 21:10:43 // URL: http://radiosong.blogg.se/

De där skorna var asfina. De blev ännu finare när jag såg priset.

▼ ALICE
2009-11-11 13:39:16 // URL: http://ecilaa.blogg.se/

de skorna är nog de finaste jag sett med såna snören

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER