De senate dagarna har jag:
1. Lyssnat på säsongspremiären av Kalmarkarusellen och insett att det nog inte är en så bra idé att jag ringer in till programmet. Det blev allt himla rörigt då.
2. Fixat klart Miriams blogg efter önskemål. Såg dock nyss att det är fel färg på vissa länkar. Skyller på det faktum att jag insåg att det blivit något fel i koden precis när jag trodde jag var klar så jag fick sådär runt ett på natten sätta mig och börja om från början. Kul grejer.
3. Varit i Örebro och tittat på Coco Avant Chanel samt tiggt till mig ett nummer av Plaza som är en av världens bästa tidningar. Filmen var också helt fenomenal förresten.
4. Fått en himla udda dygnsrytm som innebär något i stil med somna vid två-ish. Vakna vid nio-ish. Inte kunna somna om först, för att sedan runt elva inte kunna göra något annat än sova till typ två eller tre. Detta är itne särskilt produltivt och ddöar viktig tid jag behöver.
5. Insett att HiKs stuidevägledare inte är så bra på det där med att kolla sin mail.
6. Insett att HiKs studievägledare inte heller är så bra på det där med att vara vid telefonen sina telefontider.
7. Varit hos den där privatläkaren som ska vara så himla bra och kollat upp vad i hela friden det är för utslag som dyker upp oförklarigt på mina lår, blir jätteinfekterade utan att jag petar på dem och sedan försvinner och lämnar ännu ett ärr till min samling. Tydligen är det någon bakterie(?) och jag ska äta någon form av penicillin tre gånger om dagen. Och inte sola (Åh nej, hur ska jag klara mig, jag som alltid solar!)
8. Tittat på ännu fler avsnitt av House.
9. Insett att the dude på arbetsförmdelingen som mamma tvingade in mig till idag har släktingar som bor i trappuppgången brevid Mirre. Coolt.

P.S. Listan med fina 2009-album kommer snart. Jag pillar med den. D.S.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ miriam
2009-10-10 16:44:25 // URL: http://capillaries.blogg.se/

TACK FÖR BLOGGIZEN! och wtf! min trappuppgång <3p.s. fan alltså det där med utslagen, jag som tänkt vi kunde sola solarium nästa gång du hälsar på.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER