1. Min morbror gestikulerar väldigt vilt när han pratar ibland. Morfar ser bestämd ut.
2. Mormors nalle hon haft since forever. Ungefär.
3. På vägen hem hittade vi ett vägarbete som inte fanns där när vi åkte dit.

I torsdags fyllde min morfar 69 år. Spenderade hela fredagkvällen på Storgatan med en liten del av släkten och åt mormors pajer. Konstaterade att jag verkligen gillar de konversationer som dyker upp när min far och morbror hamnar i samma rum. Vilket tyvärr inte är ofta. Idag var det exempelvis om hur omöjligt det är att göra affärer med italienare och hur många gånger min morbror och moster egentligen flyttat runt sitt rum, samt i vilken ordning de varit i vilket rum. De kom inte fram till något där.

Helt plötsligt kom vi in på något annat som ledde till att ämnet blev what-stupid-thing-I've-done-in-my-childhood-which-may-have-affected-me-the-most.
Toppkandidat nummer ett är gången när jag var cirka fyra, min lillasyster cirka ett. Jag sitter i baksätet med gammelmormor och lillasyster sitter fram i barnstol. Mamma är inne i affären och handlar. Jag har en såndär fin paraplyklubba (you know what I mean) och jag säger åt gammelmormor att smaka på den. Hon gör det och i samma veva tappar lillasyster nappen ner på golvet så gammelmormor reser sig upp och börjer sig fram för att försöka fixa upp den över framsätet. Just då inser jag att jag vill ha tillbaka min klubba. Nu och omedelbart. Detta resulterar i att jag sträcker tag efter pinnen och rycker till. När jag sedan tittar upp på min fina paraplyklubba har den ett par fastsittande löständer som extra tillbehör. När mamma kommer tillbaka till bilen är jag helt förstörd och gammelmormor skrattar så hon gråter.
Toppkandidat nummer två är jag inte riktigt säker på min ålder. Säkerligen runt fyra där också. Min far håller på att fixa med något ute vid vårt förra hus. Han drar fram vattenslangen till baksidan och går runt till framsidan för att vrida på kranen. I samma veva dyker jag upp och tar tag i slangen och ställer mig och stirrar in i den. Precis när min farbror går runt hörnet til baksidan sätter vattnet igång och rätt i ansiktet på mig. När pappa kommer runt huset ligger min farbror på marken och asgarvar och jag står lite längre bort, dygnsur, och gallskriker.

Jag minns ingen utav de här gångerna utan har fått allting berättat för mig och jag tackar högre makter för att inget utav det finns på bild.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Alicia
2009-10-10 21:52:07 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH<3<3<33

Löständerna! flämt Hahahaahaha!

▼ Louise
2012-06-03 22:46:47 // URL: http://andvari.blogg.se/

Exakt hur mycket jag skrattade åt slang-incidenten? Hahahahahahha. Ser detta framför mig så väl, även om jag inte alls vet hur du såg ut som liten.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER