"Du mår nog sämre än vad jag vågat tro"
"Och den observationen är baserad på?"
"Massor"
"Som?"
Sen fick jag inget mer svar. Jag fick bara veta om att jag mår jättedåligt (utan anledning obviously) och sen loggade personen i fråga ut. Var det för att denne var rädd för att säga vad denne tyckte problemet med mig är eller om det var teknikens fel vet jag inte. Dock lutar det nog i min bok mest åt alternativ ett. Människor är fega varelser.

Så arg så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Jag må vara screwed up beyond repair på vissa punkter, men att hiva ur sig något sånt utan argument gör mig bara arg. Att personen i fråga dessutom ställer mig samma frågor sjutton gånger om för att bara ställa samma frågor nästa gång gör mig också arg. Om man inte kommer bry sig om att komma ihåg svaret man får ska man inte heller ställa frågan.
Hade du suttit framför mig tror jag att jag skulle ha spottat på dig. Så arg är jag.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Alicia
2009-10-20 22:29:08 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Men :S Kul typ. "Jag tror inte du mår bra" kunde ju annars låtit omtänksamt, "hej jag är här för dig, jag ser att det är nåt", men det där är ju bara.. "du mår dåligt därmed basta nu har jag sagt mitt och du kan inte säga emot - ha ha".

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER