1. På Bangatan.
2. På Espresso House.
3. På Monki.

Igår var jag som sagt i Göteborg. Gick upp vid tio i fem för att hinna med bilen vid halv sex. Det var rätt fint att bara sitta och se himlen skifta från svart till gråa till gul till orange till blå utanför rutan. För en gångs skull kom jag och pappa överrens i mer än två timmar i sträck. Det är inte ofta.
Väl framme tog jag nian till Stigbergstorget och vandrade gatan bort för att mötas av James röst i porttelefonen. Emmet verkade gilla att se mig och mitt ansikte eftersom han nästan slickade bort det. Miriam halvsov. Jag och Emmet väckte henne. Efter frukost, genomgång av bloglovin och en kort promenix med valpen tog vi spårvagnen in mot stan.

Sen gjorde vi mest ingenting faktiskt. Strosade runt planlöst. Skrattade åt riktigt fula skor. (Vad tänkte ni med, Din sko?)  Rökte som skorstenar på Espresso House. Mirre hittade en tröja. Jag hittade en kjol. Vi hittade Alice på Topshop/Beyond Retro och bytte nummer för att senare nostalgiäta äcklia donkenpommes (endast för gamla tiders skull.) Men det blev inte av för vi glömde bort tiden och sen blev den fyra och jag blev tvungen att säga farväl och ta mig tillbaka till ingenstans.

Nu ska jag ringa SJ och använda upp det där presentkortet jag har. Stockholm 21-25 oktober. Hurra.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Sofie
2009-10-14 15:42:28 // URL: http://beddiz.blogspot.com/

omg vovven sååååå söt.

▼ Alicia
2009-10-14 20:25:37 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Gudsåmysigt, jag blir rätt avundsjuk!!Vad gäller den 23 så har jag obligatorisk närvaro den dagen, men inte förrän kl 15. Så fram tills dess skulle jag kunna vara en dålig människa som hellre umgås med dig än tentapluggar?

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER