Hard-Fi - Television
Sitter och lyssnar på Hard-Fi. Det var väldigt länge sen. Har nog inte gjort annat än bara bläddrat förbi dem i spellistan sedan Once Upon a Time in the West släpptes.

Dagen har för övrigt spenderats med att elda i kaminerna. Varför? Det var 17.2 grader celsius på ovanvåningen när jag vaknade. Extra uppfriskande att gå in i köket för att leta efter frukost idag må jag säga! Anledningen är för att min far inte orkat sätta igång värmen för vintern ännu. Vilket betyder att när graderna går ner till ungefärligt minus tre under nätterna gör ovanvåningen i stort sett samma grej. Källaren klarar sig bättre turligt nog. Som kronan på verket håller jag på att elda på mina sista vedpinnar as we speak. Ser inte fram emot att gå upp imorgon.
Sysselsättning nummer två har varit att plocka tillbaka alla böcker till bokhyllan som vi var tvugna att flytta ur vid ommöbleringen. Det lustiga är att innan flytten var det en hel hylla tom på böcker i hyllan och medan jag håller på att plocka tillbaka dem inser jag att alla inte kommer få plats. Jag förstår ingenting och försökt komma på den ena osannolika teorin efter den andra. Typ något om att en inbrottstjuv lämnat en hög med Selma Lagerlöf-böcker åt oss för att de behövde någon som tog hand om dem. Jag gav upp den rätt snabbt.

Nu: Försöka komma på vad i hela friden jag ska göra för design till någon tossig halvamerikan som förklarar för flummigt för att jag ska förstå vad hon egentligen vill ha. Vojne!this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ KALLEBALLE
2009-10-03 22:23:14 // URL: http://ahashake@blogg.se

öh hur gör du såndär youtubemenygrejs så man slipper videon? eller är det inte från youtube? i så fall varifrån?

många frågor som egentligen är en och samma fråga.

förresten halvpajade vår värmepanna idag. den droppar och har sig. hoppas att det inte är minusgrader inne när jag vaknar imorn.

▼ Steph
2009-10-03 23:42:18 // URL: http://cidien.blogspot.com

Usch och fy, här hemma börjar det också bli allt för kallt, speciellt nere i min källare, försöker få upp värmen lite genom att tända en massa ljus och gosa ner mig under en varm filt, får hoppas pappa kan dra upp värmen snart! Värst av allt är det om mornarna när man går upp 6, ska in i varma duschen och sen måste kliva ut i det kalla igen, brr :(

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER