Nu har jag suttit i jag-orkar-inte-räkna hur många timmar för att få till den här dumma designen. Den har bråkat med mig så jag till slut inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen. Frustrerande då. Jättenöjd med mig själv nu. Ska fixa till massa småprickar som länkar under arkivet hade jag tänkt. Dock är det alldeles för pillrigt för att sätta igång med nu, så det struntar jag i tills jag bestämt mig för vilka som är snälla och trevliga nog att få vara med.

Har de sensate dagarna suttit och lyssnat på Editors nya album som kommer ut den tionde om jag inte minns fel? Hur som helst är det ett hemskt fint album och jag råder er att lyssna på det när ni får chansen.

Bilderna tog jag igår. Har kommit fram till att jag ska försöka göra någonting med min kamera och nuvarande uppdrag är "b/w in color". Det vill säga, ta färgbilder som är svartvita. Typ. Låter väl lite lagom dystert såhär nu när hösten börjar komma. Är ändå rätt nöjd med att jag lyckats komma på någon sorts tema att hålla mig efter åtminstone. Nu har jag ju något speciellt att leta efter istället för att försöka se allting runt ikring mig som bilder. Bra början på en ny kreativ era.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

5 (kärleks)brev
▼ Alicia
2009-10-02 22:41:53 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Måste be att få meddela att jag är innerligt imponerad och rätt avis och sur över att jag inte ens kan fixa en header. TEKNISK är mitt andra namn om vi inte råkats förr.

▼ Sofie
2009-10-02 22:56:24 // URL: http://beddiz.blogspot.com/

Blev jävligt snyggt!

▼ Sofie
2009-10-03 01:50:45 // URL: http://beddiz.blogspot.com/

Man kunde bara ställa in på antingen "lista" eller "moln" så jag valde moln.

▼ Steph
2009-10-03 11:45:46 // URL: http://cidien.blogspot.com

Åh, stiligt blev det!

▼ Sofie
2009-10-03 13:42:50 // URL: http://beddiz.blogspot.com/

Har ingen aning alls på hur du kunnat missa det, jag upptäckte det inte för så längesen själv xDDu får pic imorgon för då ska håret råka bli rött x)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER