Jag sa åt mig själv för ungefär en och en halv timme sedan. "Dags att gå och lägga sig unga dam. Nu ska vi fixa den här dygnsrytmen." Så blev det inte. Men snart ska jag. Först måste jag bara påpeka hur sanslöst galet roligt det är att söka på vänners namn i låttitlar på Spotify. Och sedan lyssna om det är någorlunda i samma stil som man ser vännen med namnet i fråga. Har suttit och skrattat åt Alicia i typ en kvart nu. Det är bara så.. FEL när det namnet förknippas med någon sorts smörig "oh baby"-låt.

God natt, imorgon ska jag packa. Och dammsuga hela huset. Typ.
Och lägga upp bilder. Lovar.Senaste dagarna har det planerats mest. Planerats helg som ska spenderas i Kalmar. Kommer med tåget fredag 11.30 ungefär. Sweeeet! Sedan har det planerats eventuell framtid. Mer än så tänker jag inte säga. Men går det vägen kommer det bli OMG so good.
Idag är det tydligen någon sorts jobbmässa i Örebro. Conventum för att vara exakt. Jag vill inte gå för jag anser det mest vara rätt värdelöst, men både mormor och mor kan tydligen inte take no for an answer så om ungefär en timme är vi i bilen på väg till Örebro. Suck. Om mina andra planer går vägen så behövs detta inte ens. Hoppas på att det blir lite gratiskläder coming my way i alla fall.

Sitter och tittar på VH1 top ten. Och för er som inte vet det är VH1 en musikkanal. Typ som MTV. Fast hundra gånger bättre. Dagens top ten-tema är new rock. Plats tio till sju var Muse(Uprising), Editors(Papillon), Placebo(Astray Heart). Mycket fint.
Det fick mig att inse att jag längtar helt galet mycket till Editors album kommer ut om cirka tre veckor. Tom Smith har en röst som får mig att rysa som aldrig förr. Helt fantastiskt. Har större förhoppningar på deras nya album då Resistance var en rätt stor besvikelse.

Nu insåg jag att Green Day hamnade tvåa.
Skitlista.Somnade inte förrän 9-ish. Det vill säga efter att jag ätit frukost. Blir också klassad som bitchig för att jag ber min lillasyster lämna mitt rum. Är orkeslös. Känner av en smula huvudvärk och mår lite illa av någon anledning.

Då är det bra att man hittar ett ofantligt fint remixalbum med Stars. Åh vad jag tycker om sånt här.Kan någon förklara för mig varför mitt undermedvetna sagt åt mig att gång på gång under de senaste tio timmarna att trycka på se-nästa-avsnitt-knappen i listan med Gossip Girl avsnitt? Jag gillar det inte ens. Jag hatar dumma tv-serier. Jag tittar inte på några tv-serier alls förutom Dexter för att Dexter är någon jag kan relatera till (det där låter udda, jag vet. Och nej, jag är ingen massmördare. I just do. ok?) och för att Dexter helt enkelt är awesome. Jag hatar verkligen dumma tv-serier. Speciellt om de innehåller cirka tretusen frienemies som trippar runt i kläder jag skulle riva av dem på två röda if I only could.
Jag har ingen bättre bortförklaring än att de faktiskt spelar rätt bra musik och att jag have gone pretty bored av att sitta och stirra in i väggen (alternativt rätt ut i luften) sedan jag kom tillbaka från Coldplay.

Fan också.Om ni inte redan visste det spenderar jag mesta utav tiden jag sitter vid datorn antingen med att läsa igenom cirka trehundra nya blogginlägg eller framför bilddagboken. Bilddagboken är ett fantastiskt ställe och jag har träffat ack så många fina människor genom dess forum. Men det är inte det jag ska berätta om nu egentligen. Nu ska jag prata om ett personligt meddelande jag fick idag och om konversationen (eller icke-konversationen) som blev av det.

Jag är rätt rude när jag sitter framför datorn. Mer än vad jag är i verkliga livet där jag egentligen är rätt shy. Detta vet jag om och de flesta jag ger skit förtjänar det. Faktiskt. Idag fick jag ett PM från en kille som enligt sina uppgifter bor här i stan, är lika gammal som mig osv. Får ett "tja" och konversationen blir sedan som följer.

Jag: "Öh. Hej? Vem är du? Do I know you?
Han: "krille"
Jag: "Ska det säga mig något menar du?"
Han: "ja kan jag få din msn"
Jag: "För det första så säger det mig inte ett skvatt.
Och för det andra; med tanke på hur pass outvecklade svar jag fått från dig hitills vill jag inte ens veta hur jävla illa en msn-konversation med dig måste vara.
Så, jag föreslår att you just keep on dreaming på den punkten."

Har av någon underlig anledning inte fått något svar efter det. Undrar verkligen varför.
Läste i en utav alla de typ 200 bloggarna jag prenumererar på en idé jag tyckte väldigt mycket om. Inlägget i fråga handlade om kläder och om kläder som man inte använder så ofta. Tjejen i fråga skulle inte tvätta på en månad (underkläder och strumpor får dock tvättas) för att använda upp stora delar av sin garderob. För att se vad hon hade som hon glömt hon hade och inte använda samma saker om och om igen, vilket är något i alla fall jag gärna gör. Hittar jag en kombination som är snygg kör jag på den ett tag typ.
MEN. Nu ska jag ändra mig. Jag ska göra samma grej. Inte tvätta på en månad. Gräva längst bak i garderoben och i alla lådor jag packat undan. För att hitta något nytt som egentligen är gammalt och få  inspiration av saker du egentligen alltid haft legat längst bak. Någon som är på?

Började med detta. Linne - Åhlens. Kjol - Ellos. Kofta - Only. Strumpbyxor - gamla.
Sitter och läser igenom listan över nytillkommna album på Spotify. Sitter och skuttar glatt när både The Indelicates och Stars och Pains of Being Pure at Heart dyker upp i listan.
"Woho! Äntligen börjar Spotify få lite bättre koll på det där om vad som är värt att lyssna på!"
Söker på dem. Och samtliga är "not avilable in my country".
Man kan ju bli galen för mindre.

JAG VILLE JU VISA INDELICATES FÖR VÄRLDEN.

The Indelicates - The Last Significant Statement to be made in Rock 'n' Roll (Live in Offenbach, Germany)

This thing I loved, this thing I worshipped
This cruel, deceptive, vicious thing.
I shall leave you to die where you lie
I shall forget my dying kingFör att visa att jag inte bara är innerligt bitter erkänner jag att: okej, jag är nöjd med att Grand Archives nya finns. Dock är jag trehundra gånger mera missnöjd över att de tog bort deras debutalbum. Som faktiskt är bättre än uppföljaren.Dagens trötthet/seghet beror högst troligt på det faktum att jag kollade på klockan 06.50 sista gången innan jag somnade. Vaknade runt tio av alarmet. Alarm nummer tre i ordningen. Tur att jag har flera. Seg som få ska jag väl högst troligt snart slänga av min myströjan och ta på mig målarkläderna. Åh jag vill inte.
Och på toppen av allt jobbar pappa hemma idag. Fanskap.

text-indent: 20px;VParkeringen utanför Netto, 12 september 2009
Idag lyckades jag med konststycket att vakna fem minuter i ett. Kändes väldigt udda då jag inte gått upp senare än tio de senate veckorna. Sommarstugan borträknad då man helst inte går upp alls när man är där för då blir man tvingad att göra något. Typ måla ladan. För tredje gången. För de aldrig lyckas hitta rätt färg som inte trillar av väggarna. Blir så trött.
Och nu ska jag tydligen måla om fönstrena på framsidan. Trots att jag gjorde det förra sommaren. Gissa varför? Jo, de lyckades inte hitta rätt färg. Så den vita jag målade förra året har tydligen börjat skifta åt ljusaprikost. Precis som den vita de hade gången innan.
Fantastiskt.

För övrigt är jag in progress med att fixa till mitt iTunesbibliotek.
Min musikmapp > Spotify.
Let's get this party started.
Nu försöker jag på nytt. Det här är mitt fjärde försök tror jag. Mitt första på blogg.se efter tre bloggar på andra ställen i denna fantastiska värld vi kallar internet. Får se hur länge den här klarar sig då frostskadad bara höll i typ en vecka. Grattis cargohold, du är född.

Och ser designen konstig ut så håller jag på att fixa den.
Förbenade koder att inte vilja som jag vill.