Läste i en utav alla de typ 200 bloggarna jag prenumererar på en idé jag tyckte väldigt mycket om. Inlägget i fråga handlade om kläder och om kläder som man inte använder så ofta. Tjejen i fråga skulle inte tvätta på en månad (underkläder och strumpor får dock tvättas) för att använda upp stora delar av sin garderob. För att se vad hon hade som hon glömt hon hade och inte använda samma saker om och om igen, vilket är något i alla fall jag gärna gör. Hittar jag en kombination som är snygg kör jag på den ett tag typ.
MEN. Nu ska jag ändra mig. Jag ska göra samma grej. Inte tvätta på en månad. Gräva längst bak i garderoben och i alla lådor jag packat undan. För att hitta något nytt som egentligen är gammalt och få  inspiration av saker du egentligen alltid haft legat längst bak. Någon som är på?

Började med detta. Linne - Åhlens. Kjol - Ellos. Kofta - Only. Strumpbyxor - gamla.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Linnéa
2009-09-19 17:08:00 // URL: http://justlikelinnea.blogg.se/

Svar: Det kanske jag får göra... om jag vågar, haha ;)

▼ Alicia
2009-09-20 14:05:06 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Det är faktiskt en otroligt bra idé! Men jag tror inte jag vågar sätta mitt namn under ett sånt avtal, jag skulle totalflippa efter en vecka. MEN jag ska försöka ta till mig lärdomen och typ börja öppna garderoben istället för att använda det som ligger på golvet och alltid används.

▼ G2 / Gosia
2009-10-03 18:09:25 // URL: http://gosias.blogg.se/

haha, så där gör jag ganska ofta

▼ sofia
2009-10-08 17:32:15 // URL: http://lomeyende.blogg.se/

helt förträfflig ide! jag tvättar väldigt sällan redan nu men jag hakar på gällande att rensa fram!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER