Senaste dagarna har det planerats mest. Planerats helg som ska spenderas i Kalmar. Kommer med tåget fredag 11.30 ungefär. Sweeeet! Sedan har det planerats eventuell framtid. Mer än så tänker jag inte säga. Men går det vägen kommer det bli OMG so good.
Idag är det tydligen någon sorts jobbmässa i Örebro. Conventum för att vara exakt. Jag vill inte gå för jag anser det mest vara rätt värdelöst, men både mormor och mor kan tydligen inte take no for an answer så om ungefär en timme är vi i bilen på väg till Örebro. Suck. Om mina andra planer går vägen så behövs detta inte ens. Hoppas på att det blir lite gratiskläder coming my way i alla fall.

Sitter och tittar på VH1 top ten. Och för er som inte vet det är VH1 en musikkanal. Typ som MTV. Fast hundra gånger bättre. Dagens top ten-tema är new rock. Plats tio till sju var Muse(Uprising), Editors(Papillon), Placebo(Astray Heart). Mycket fint.
Det fick mig att inse att jag längtar helt galet mycket till Editors album kommer ut om cirka tre veckor. Tom Smith har en röst som får mig att rysa som aldrig förr. Helt fantastiskt. Har större förhoppningar på deras nya album då Resistance var en rätt stor besvikelse.

Nu insåg jag att Green Day hamnade tvåa.
Skitlista.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

0 (kärleks)brev
N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER