Om ni inte redan visste det spenderar jag mesta utav tiden jag sitter vid datorn antingen med att läsa igenom cirka trehundra nya blogginlägg eller framför bilddagboken. Bilddagboken är ett fantastiskt ställe och jag har träffat ack så många fina människor genom dess forum. Men det är inte det jag ska berätta om nu egentligen. Nu ska jag prata om ett personligt meddelande jag fick idag och om konversationen (eller icke-konversationen) som blev av det.

Jag är rätt rude när jag sitter framför datorn. Mer än vad jag är i verkliga livet där jag egentligen är rätt shy. Detta vet jag om och de flesta jag ger skit förtjänar det. Faktiskt. Idag fick jag ett PM från en kille som enligt sina uppgifter bor här i stan, är lika gammal som mig osv. Får ett "tja" och konversationen blir sedan som följer.

Jag: "Öh. Hej? Vem är du? Do I know you?
Han: "krille"
Jag: "Ska det säga mig något menar du?"
Han: "ja kan jag få din msn"
Jag: "För det första så säger det mig inte ett skvatt.
Och för det andra; med tanke på hur pass outvecklade svar jag fått från dig hitills vill jag inte ens veta hur jävla illa en msn-konversation med dig måste vara.
Så, jag föreslår att you just keep on dreaming på den punkten."

Har av någon underlig anledning inte fått något svar efter det. Undrar verkligen varför.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Emil Johansson
2009-09-19 21:39:27 // URL: http://waltzforthoughts.blogspot.com/

Okej, visst att killen inte verkade vara den mest klipska, men det där var rätt taskigt. Men jag är knappast bättre själv när det gäller främlingar på internet. För övrigt var en av mina tidigare sysselsättningar under sega kvällar att skapa msn-konton och bli vän med mina vänner eller främlingar, för att se hur dryg, absurd och knepig jag kunde vara innan de blockade mig. (Det kan ju varit det den här killen försökte göra.) Jag förvånas över hur lättvindigt folk väljer att acceptera okända människors msn, Facebook med mera utan att tänka på vilka rena idioter det kan röra sig om.

▼ Alicia
2009-09-20 14:06:33 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Låter ju som en keeper - kan inte jag få hans msn då?

▼ Tobias Martinsson - Mitt liv genom en kameralins
2009-10-10 15:51:05 // URL: http://perspektiw.blogg.se/

snygga bilder du har :)Ha en fortsatt trevlig lördag! :D

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER