Jag har nog aldrig förstått det det med valborg.
Vad är det man firar? Varför firar man det? Varför går firandet numera i nittionio fall av hundra ut på att hiva i sig så mycket alkohol att man dagen efter knappt ens minns att man lämnade huset?
Det är ett ungefär lika stort frågetecken för mig som varför man ska festa på juldagen. (Det undrar jag också vem som hittade på för övrigt. Vet någon så får du gärna höra av dig.)

Idag är jag nästan glad att jag bor 20 mil från alla mina vänner. Då slipper jag behöva höra "Men varför inte?!?" när man säger att man inte kan se poängen. Att man inte förstår varför.
Nu förstår alla redan i förväg att jag inte kan ta mig någonstans.
Thank god.

Så. Vad gör man om man sitter i ingenstans, ens föräldrar är på parmiddag och man har en lillasyster som utgör ett av de där nittionio fallen av hundra?

Jo, man läser Plaza Magazine som kom igår tillsammans med premiärnumret av Plaza Deco som bland annat innehåller ett fjorton sidor långt repotage om det här huset. Design i mitt hjärta.
Och så tittar man på Cloudy with a chance of Meatballs. Såklart.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Alicia
2010-05-01 13:46:59 // URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Det är ju en fin grej egentligen, att fira att det verkligen blir vår på riktigt (även fast jag tror högtiden är nån hednisk häxbortskrämmar- och blodutgjutargrej egentligen). Problemet är ju fråga 3 att det bara blir sjätteklassare med utspädd sprit i petflaskor av alltihop. Tycker man borde fira ungefär som Mumin gör med Det Stora Vinterbålet för att solen kommer tillbaka och sådär. Det här är ju det egentliga nyåret.

▼ m
2010-05-02 20:30:51 // URL: http://capillaries.blogg.se/

Ja, alltså det är ju en häxbortskrämmar-högtid man bränner häxor på bål och allt är allmänt 1600-tal och jag vill fira det för det är ju fett coolt! (jag tog reda på detta för jag tänkte även jag dagen innan, vad fan är valborg tillför och varför är det redan veckan innan artiklar i GP som handlar om hur föräldrar ska kolla sina barn under den 30:e maj) MEN HUR SKA MAN FIRA DET PÅ ETT FETT COOLT SÄTT NÄR ALLA BARA SUPER SOM SATAN? Instämmer med Alicia.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER