Igår var det Britta Persson på Södra teatern som stod på schemat. Lyckades få tag sällskap i form av Louise som jag även träffade för första gången. Vi traskade runt på söder i nästan fyra timmar och gjorde mest.. ingenting. Provade skor, hittade fina klänningar, pratade musik och stod i flertalet kassaköer, men lyckades alltid ångra oss av någon anledning. (Snålhet kanske, vad vet jag?)

Britta var jättebra, men det var hemskt lustigt att sitta ner på konsert när man kände att benen mest ville dansa med. Typ som i refrängen till For the Steadiness. Att stampa takten lite slentrianmässigt kändes inte tillfredsställande nog faktiskt.
Men tack GimmeIndie, för biljetter till en jättefin konsert. (Ni äger.)this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Louise
2010-12-17 20:04:04 // URL: http://andvari.blogg.se/

Det är tur att jag har självdistans, heh. Bild ett = osmickrande och bild två = poseRn. (kanske är en modebloggare trots allt?)Alltså.. det var så himla himla roligt att träffa dig! Och jag vet inte vad du tycker, men jag tyckte det gick fantastisk bra! Du är lättsam och tuff (ja, jag vill bli din nya besthest), och du tycker om musik, fina saker och klänningar = perfekt.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER