Projektet från helvetet är slutfört. Det enda som återstår är morgondagens utvärdering där jag skulle förtjäna en brutal utskällning över mitt dåligt planerade arbete. Fan Camilla Kristina Elisabeth, ta tag i dig själv och sluta tro att en veckas arbete går att jobba ikapp på tre timmar. Det gör inte det. Det har aldrig gjort det. (Tror du mig inte borde du ta dig en extra titt på dina gymnasiebetyg så får du se hur bra det blir när man försöker läsa igen nästan ett hela årkurs tre på mindre än två månader.) Sluta försök överbevisa dig själv och gör något vettigt med ditt liv istället. Typ som satsa på ett VG i varenda kurs du tar dig an. Väx upp.
Och för allt i världen - sluta leva efter "Jag skulle aldrig hinna någonting om inte sista minten fanns."this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Lisa
2010-12-09 11:09:58 // URL: http://flortunn.blogg.se/

Fin du är! (Om det där inte är kyrkan i Flemingsberg äter jag upp min hatt. Eller ja, kanske inte en riktig hatt, får baka en pepparkakshatt eller nåt.)

▼ Louise
2010-12-09 14:02:45 // URL: http://andvari.blogg.se/

För min del är det fortfarande helt okänt hur jag klarade mig igenom gymnasiet med de relativt bra betyg jag ändå hade. Visst, jag var inte största slackern men i jämförelse med de tio i min klass (bestående av fjorton personer) som var "plugghästar" var jag en extrem-slacker. Undrar fortfarande lite hur det ska gå för mig på universitetet...sv: Alltså.. jag funderar nästan på om det nästan inte är litelite bättre att få en jättelång kommentar, än trettioelva små?Observatorielunden it is! Jag tror det kan vara lite av världens bästa ställe på sommaren också, med utsikten och att det är så centralt men ändå så avskilt. Och att vara din plus ett skulle vara bäst. Livemusik = <3Hm, jag tror jag förstår dig på det där med om att prata och vara öppen. Jag har bara ungefär.. tre stycken jag berättar för hur jag mår, på riktigt. Resten blir det lätt att jag bara mest.. slänger ur mig någon vriden form av sanningen för det blir så krångligt annars. Om de inte vet saker som hänt innan måste man ta upp det och då blir det bara långdraget och förstorat.

▼ mirr
2010-12-09 16:18:24 //

men du är min hjälte ändå

▼ w
2010-12-09 19:29:07 // URL: http://wasteofpaint.webblogg.se/

du är då väldigt finsv: det är ju bra! alla borde ha ett exemplar av fight club. annars har man inte levt på riktigt. typ. om man nu kan se det som att leva om man kollar på film. anyways... eh.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER