Vaknade runt åtta och har inte rört mig så mycket mer än att jag stoppat en till kudde bakom huvudet för att sitta istället för att ligga ner. Det snöar, jag mår illa och vill helst bara sova. Dock har jag hur mycket saker som helst att göra, så det där med att sova är fortfarande uppskjutet till dagen jag dör.

I onsdags var jag på Cirkus och såg ett av de bästa britpopbanden ever - Suede. Brett var näst intill pinsamt energifylld och verkar producera lika mycket saliv på en timme som jag gör på två veckor. Resten av bandet ansiktsuttryck pendlade mellan löjligt stora lyckosmil(Mat) till ren uttråkning (eller ja, Neil såg inte särskilt road ut i alla fall.)

Ikväll ska jag, oavsett hur jävla illa jag mår, pallra mig iväg till Slussen. Ett av banden som gjorde 2005 till ett magnifikt musikår och även de som agerat min ringsignal de senaste åren spelar i Sverige. Äntligen. Och på något mystiskt vis har jag för första gången på åratal lyckats hitta någon som vill gå (och inte är för ung för att komma in) på konsert med mig - via tumblr av alla ställen i världen. Väldigt random och väldigt spexigt om jag får säga det själv.

Dessutom fick jag nyss reda på att jag har två gästlisteplatser till Silver Columns på Medis imorgon kväll.
Sökes: Någon som vill bli min +1
Någon..? Ingen..?this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Louise
2010-12-03 23:19:57 // URL: http://andvari.blogg.se/

I sommar fyller jag 20 (och får alltså gå på de flesta klubbspelningarna?) och jag kanskekanske kommer bo i Stockholm då.

Då, då kan jag bli din plus ett?

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER