Om jag någon gång blir bjuden på en riktigt spexig maskerad ska jag nog allt vara Ziggy Stardust.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

6 (kärleks)brev
▼ Anonym
2010-12-15 13:29:55 //

Du är så snygg.

▼ lovisa
2010-12-15 13:37:29 // URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

coola bilder!

▼ Louise
2010-12-15 23:54:01 // URL: http://andvari.blogg.se/

En gång tänkte jag klä ut mig till Ziggy Stardust, men mitt hår kändes så himla fel och jag hade inga bra kläder så det fick bli Lilla My istället.sv: Awh. Ja, jo kanske. Jag tycker dock jag sett rätt okej ut de senaste fyra åren. Från syntetdreads i slutet av nian > mörk page > röd page > hallonröd page (kanske inte så snygg färg, nej) > röd synthfrisyr > mörkbrun synthfrisyr > blond synthfrisyr > blond emo-pojke-hår > Per Gessle (okej, lite pinsamt) > Blond page > Grå page > Rödbrun page >>>>>>> Hennaröd jag-vet-inte-vad-längd.Jag har tur, med Oslo, och har några vänner som också ska flytta dit. Annars är det bara fyra timmar till Göteborg (där jag har ännu några vänner) så helt läskigt blir det inte. Men jag förstår hur du tänker, fast samtidigt är det rätt tufft att flytta någonstans helthelt själv. Skulle vilja testa på Berlin (underbara stad).

Min familj var så stor och pengarna räckte inte riktigt till att ta oss så långt bort i världen så jag har inte heller sett mycket av världen - än.Jag håller tummarna för att det verkligen blir av. Så jag får träffa min fina fru, och turista runt i Japan. Kommer nog blir så förälskad att jag inte kommer kunna ta mig hem. Och ja, massa foton! Tänker införskaffa i en drös med minneskort samt en vettig analog systemkamera (och kanske en holga/diana) innan avresan så ja, heh.

▼ Alicia
2010-12-16 22:33:21 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

f a n t a s t i s k t

▼ Erika
2010-12-16 23:12:38 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Bästa ju!

▼ CJ
2011-01-07 14:47:32 // URL: http://cjs.blogg.se/

Snyggt!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER