Lyssnar om för minst trettonde gången och försöker, en gång för alla, få ett grepp om vad jag tycker om ..And then we saw land. Gah. Det är svårt. Indieelectrofolktronica. Avgudar ju Tunng, men vet inte hur jag ska få ner det i ord.

-Firar min far som nu gått och blivit elva och ett halvt.
-Upptäcker att Albin blivit förevigad på Google Streetview på Fabriksgatan. Kollade även om mina lampor hängde kvar i fönstret på S-1. Det gjorde de inte. Tänk om de gjort det. Då hade jag för alltid bott i Kalmar på låtsats.
-Spelar FFX i timmar. Fastnat lite igen. Omega Ruins är roligt roligt roligt.

Hufuvdstad på onsdag. Personlig guidad tur på Södertörn av Emma, som även är snällast i världen och lånar ut en madrass till mig att sova på.
Och så se utsålda La Roux på Berns.
Awesome.

IAMX - President
Fyller mina lungor med IAMX. Det vore faktiskt rätt fint att inte missa honom den här gången.

Gå på Two Door Cinema Club någon? Det är ju dagen efter Mumford & Sons och jag är liksom ändå i stan då. Åh. Vill flytta nu så jag slipper ha dessa sovplatsproblem hela tiden. Känner mig så taskig när jag tränger mig på bara för en halv natt hit och dit hos folk som är upptagna med sina egna liv.

Kopplar in PS2:an - Tidus, nu jävlar ska vi förinta Dark Aeons och fortsätta jakten på Celestial weapons.
Jag är galet inaktiv for several reasons.
1. Jag har sedan i söndags befunnit mig utanför Uppsala hos Angie. Det enda vi lyckats åstadkomma är .. öhmn. well.. ingenting. Jag har påpekat för henne att hon spelar FFX fel (Auron är på fel sida av Spheregriden?!?!) - hon tycker jag är lame för att jag vill klara allt annat innan jag kör sista bossen på både FFX och FFXII (Jag gillar att dra ut på saker, ok?).
Vi har kollat på Fantastic Mr. Fox (+), Dorian Gray (-), The Lovely Bones (+) och Bright Star (+). So far alltså. Nu vankas The Reader eller Where the Wild Things are since de är awesome och Angie inte sett dem ännu. Skam!
2. Jag är skitointressant och sitter hela dagarna och kollar lägenheter i Stockholm som balanserar pris med månadskostnad på ett vettigt sätt. Vilket egentligen är prio två då jag måste plugga matte för att ens ha en anledning att skaffa mig en lägenhet. Synd att prioritera rätt är så tråkigt.
3. Jag ligger efter med att kolla musik. Det stör mig. Samtidigt som det är så himla skönt att slippa ha sju nya album dagligen som sitter och väntar på att jag ska lyssna på dem. Som sedan hamnar på hög och som numera passerat 250. Notera att jag endast pratar album som släppts under 2010.

Insikt:
Internet är skittråkigt egentligen.
Synd att jag inte skulle ha något att göra utan det.1. Benjamin Gibbard - Death Cab for Cutie, Arvikafestivalen 2008
2. The Flaming Lips, Way Out West 2008
Nu har jag officiellt trillat in som den senaste medlemmen i The Goodbye Look-Crew. Har inte skrivit något ännu, men jag planerar. Såg dock att radbrytningarna i min presentationstext är helt åt helvete. (Note to self: Skriv inte viktiga saker du vet ska publiceras direkt i telia-mailen. Radbrytningarna hamnar där de känner för det.) Får be dem fixa det.
I övrigt planerar jag sportlovsgathering (Jävligt förvirrande), funderar över vart i hela friden jag vill praktisera (Låter reklambyrå för pretentiöst?), lägenhetesresearchar, pluggar, läser böcker och samlar på mig massvis med ny musik.
Känner mig tillfreds på något vis. Det går ju faktiskt framåt.
Tror jag i alla fall.Det där som kallas internet ligger rätt lågt på min prioritetslista för tillfället.
Är upptagen med att skapa mig en väg ut ur mitt moment 22.
Brb pluggar upp betyg/läser/mailar/letar/ringer/GÖR SAKER.
Det går.. sådär.När NA klantar sig och trycker Kumlasidans artiklar och notiser från torsdag i fredagstidningen också.
Skadeglädje är den enda sanna glädjen.Varför föreslår facebook att jag ska bli vän med random brud som kände att det var en bra idé att ha "Jag.xD" som förnamn?

Är det för att vi båda är av kvinnligt kön?
Är det för att ni tycker att den genomsnittliga intelligensnivån på min vänlista behöver sänkas?
Är det för att jag kanske borde ha fler vänner som tycker det är en bra idé att vara ett fan av "sig själv"?

Varför facebook, varför?
Igår. Det snöade halvdecimeter stora snöflingebollar som använde min hårbotten som landningsbana.
Ända sedan 2003 har jag tyckt om dem. Då de släppte Zitilites och Rocket Brothers klättrade på topplistorna.
Jag minns det faktiskt ännu. Hur jag, tretton och ett halvt år gammal, satt och kollade på MTV Nordic Top Ten och såg dem bråka, med bland annat Mando Diaos Sheepdog, om förstaplatsen. Sen dess har jag nog tyckt att de varit fantastiska. Kanske inte sådär så att jag lyssnat på dem i ur och skur och nämnt dem i listor med artister-jag-gillar, men de har ändå funnits där. Längst bak. Och bitit sig fast.
Idag släppte de sitt sjunde album - Trespassers. Även om jag bara har lyssnat halvvägs än så länge, tycker nog att de nog låter lite maffigare än vanligt. Som att de växt till sig lite sedan vi senast hördes av. När jag tagit mig igenom hela kommer jag gissningsvis inte ha något annat val än att jag gillar dem lite mer än förut.
Kashmir, i min bok är ni kungarna av Danmark.