Jag är galet inaktiv for several reasons.
1. Jag har sedan i söndags befunnit mig utanför Uppsala hos Angie. Det enda vi lyckats åstadkomma är .. öhmn. well.. ingenting. Jag har påpekat för henne att hon spelar FFX fel (Auron är på fel sida av Spheregriden?!?!) - hon tycker jag är lame för att jag vill klara allt annat innan jag kör sista bossen på både FFX och FFXII (Jag gillar att dra ut på saker, ok?).
Vi har kollat på Fantastic Mr. Fox (+), Dorian Gray (-), The Lovely Bones (+) och Bright Star (+). So far alltså. Nu vankas The Reader eller Where the Wild Things are since de är awesome och Angie inte sett dem ännu. Skam!
2. Jag är skitointressant och sitter hela dagarna och kollar lägenheter i Stockholm som balanserar pris med månadskostnad på ett vettigt sätt. Vilket egentligen är prio två då jag måste plugga matte för att ens ha en anledning att skaffa mig en lägenhet. Synd att prioritera rätt är så tråkigt.
3. Jag ligger efter med att kolla musik. Det stör mig. Samtidigt som det är så himla skönt att slippa ha sju nya album dagligen som sitter och väntar på att jag ska lyssna på dem. Som sedan hamnar på hög och som numera passerat 250. Notera att jag endast pratar album som släppts under 2010.

Insikt:
Internet är skittråkigt egentligen.
Synd att jag inte skulle ha något att göra utan det.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Sara Katt
2010-02-26 12:34:29 // URL: http://kitzekatze.blogspot.com

kom tillbaka till teh interwebs!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER