Igår när jag vaknade insåg jag att Vampire Weekend hade släppt sitt nya album Contra att streama via deras myspace. Trots att skivan inte släpps förrän om en vecka. En halv sekund senare har den första av alla musikbloggar jag prenumererar på lagt upp en nedladdnignsbar version. Hur fantastiskt är det inte? Man behöver inte göra någonting själv längre.
Nu har albumet fullkomligt exploderat ut över bloggosfären och jag tror att jag klickat förbi minst 25-30 stycken inlägg där det är nedladdnignsbart. Och det är bara på de få/"få"sidor jag prenumererar på.
Hur som helst är väl uppmärksamheten rätt välförtjänt. Albumet är grymt och blir lite bättre för varje gång man lyssnar på det. Ja, inte bättre än Yeasayers Odd Blood kanske, men ändå riktigt bra.
Hitta det. Lyssna på det. Njut av det. Ok?

Cousins har för övrigt en av de coolaste videorna på länge. Eloge.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Angie
2010-01-05 16:09:02 // URL: http://radiosong.blogg.se/

Sv: Jag blev skitledsen, fattar du inte besvikelsen jag fick när jag öppnade paketen? :(Absoluut. Det är möjligt att mina föräldrar dragit iväg mig till Uganda på sportlovet fast jag vet inte riktigt än. Men annars skulle någon helg gå finfiint.

Var i så fall? Gonna be awesome.(Agreed on att Vampire Weekends blir bättre och bättre)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER