Har, innan ikväll, aldrig sett Requiem for a dream. Har hört massvis om den. Hur sjuk och mindfucking och alldeles.. alldeles.. fantastisk den ska vara. En vän sa en gång att "Requiem+vin=suicide" så jag kände för att, dagen till ära, testa hur mycket sanning det låg i det.
Efter att ha fått i mig nästan en hel flaska vin under den en och en halv timme långa filmen inser jag att jag bara slösat bort min tid. Vart var all the mindfucking? Förstår ingenting. Allt filmen framkallt är en gäspning från min sida. Kan hända att jag fortfarande är smärre skadad sen vi läste kursen med fimlanalys och därför inte kan gilla någonting längre, men jag tror inte att det är där problemet ligger.
Får i efterhand höra att en annan vän, som tycker den är underbar, att "Man förstår den inte om man inte knarkat eller missbrukat eller skadat sig själv". Har inte gjort något utav det tidgare nämnda, men ändå tror jag inte riktigt att jag håller med om det påståendet.
Jag förstår den.
Jag tycker den bara är rysligt dålig.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Amanda
2010-01-01 07:25:46 // URL: http://limeamanda.blogg.se/

Neeeej, den är ju otroligt bra! Kameraarbetet, manuset, hur deras personligheter gradvis ändras till morbida missfoster. Se den igen utan vin, kanske den är bättre!

▼ Emil Johansson
2010-01-01 13:39:22 // URL: http://waltzforthoughts.blogspot.com/

Hmm, måste ta och se den filmen. Man kanske ska knarka under tiden som man ser filmen? Fast då kan man ju lika gärna se Göta Kanal 3, allt blir till mästerverk med rätt mängd rusningsmedel.

▼ Sofie
2010-01-02 21:07:38 // URL: http://beddiz.blogspot.com

ja ingen polare ville gå i göteborg xD

camilla och råb gick ju i sthlm? x)

▼ Sofie
2010-01-02 21:37:09 // URL: http://beddiz.blogspot.com

sv: aha. fan vilken otur. jag skrev på facebook flera gånger nämligen om nån skulle på mew i gbg. du måste missat det då :(

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER