Insåg att alla som läser min blogg högst troligt inte har mig på facebook eller kollar i min bilddagbok. Därför har ni också missat det faktum att min förfärliga betygshärva har trasslats upp och är inte längre något problem! Betygen är upphittade, registrerade och jag är angtagen till utbildningen. Nu återstår det faktum att jag ska hitta någonstans att bo innan uppropet den 25 aug, men det är ett problem jag får ta tag i med hårdhandskarna efter helgen.

För nu far jag iväg på festival. Igen. Emmaboda är det som gäller den här gången. En festival jag aldrig varit på förut. Har lite ångest över det faktum att jag inte har någon aning om vart festivalområdet ligger och jag har inte hittat någon som är tillräckligt snäll att rita upp det på en karta för mig, så.. Jag och Mirre går i blindo mot en eventuell undergång.
Okej kanske inte, men jag gillar inte riktigt att inte veta vart jag ska innan jag åker någonstans.
Om två timmar sitter jag på tåget mot Göteborg. Onsdag morgon sitter jag och Mirr på tåget mot Småland.
Och jag har inte börjat packa än. Aouch.


(Bild tagen under Neil Young, Way Out West08)
Om åtta timmar sitter jag på tåget brevid Angie och rullar mot Ack Värmeland du sköna. Det vankas Arvikafestival och efter många bakslag och om och men är peppen finally här. Yeasayer, The Big Pink, Shout out Louds, Danger, med mycketmycket mera ska avnjutas i skogen. (All kärlek åt skogen. Trots att ni fuskbokade IAMX. Bu för det.) Har med mig den gula Laakso-regnjackan in case of skyfall àla -08. Eller mindre torra dagar helt enkelt.
Ser ni mig får ni gärna hälsa. Jag är oftast rätt trevlig.

Åter på söndag kväll.
Förmodligen för trött för att kunna röra mig, men så glad att det inte gör någonting.First of all: Grattis till alla er som sökt utbildning av något slag till hösten och idag blev antagna.
Second of all: Jag önskar jag vore en av er.

Ringde upp växeln. Pratade med en trevlig kvinna som bläddrade fram det hon kunde hitta bland av mina grejer. Det hon hittade var ett försättsblad. Det vill säga bladet som antagningen scannar in för att skicka med betyget där namn och personnummer står - typ som en bekräftelse om jag fattade det rätt.
Problemet i mitt fall är att det finns inget mer än ett försättsblad. Det är tomt. Det enda som finns i datorn att registrera är mitt namn och personnummer. Blev kopplad till en handläggare som tyckte detta var mycket märkligt då man självklart inte scannar in ett försättsblad om det inte finns något annat att ha med det. Försättsbladet måste vara före någonting helt enkelt. (No shit?)
Så, de har alltså fått in någonting jag skickat till antagningen (och det enda jag skickat är ett betygsdokument...), men det har inte lyckats komma in i datorn.

Mitt öde ligger nu alltså i händerna på den trevliga handläggaren. Att han ska få svar på sitt mail till inscanningsmänniskorna och att de ska hitta mitt betyg (som de uppenbarligen tappat bort) och göra om och göra rätt.
Tills vidare är jag arbetslös, obehörig och struken från mitt studieval.

Jag vill egentligen gråta, men det kommer ingenting.
Uppenbarligen händer allting faktiskt just mig ibland.
Och så var man hemma igen. Tiden går så långsamt fast ändå så fort när man ligger på en klippa och räknar skrattmåsar, svalor och lomar.

Imorgon ställer jag klockan på tidigt och ringer panikslaget studera.nu direkt när växeln öppnar då jag i fredags fick reda på att mina kompletterade betyg har krånglat och inte finns registrerade. Gissningsvis för att något rikspucko i Strömstad inte lyckats scanna in dem rätt (blank sida om man ska tro tjejen i växeln rätt) och därmed inte heller fått iväg dem i sin helhet till antagningen i Stockholm. Därmed finns mina betyg inte registrerade. Detta leder till att jag i nuläget inte är behörig att söka det jag sökt och kommer bli nekad platsen för att jag är obehörig. Har en stor orolig klump i magen och kommer bli rosenrasande om jag missar min chans att komma in på Södertörn för att folket på antagningen gjort fel. Om de ens skickar vidare mig till andra även fast jag skulle kommit in på första blir jag arg. Jag har inte råd att sitta och vänta på att försöka hitta ett vettigt boende längre än nödvändigt. GAH!

Det är nu jag har den där "Varför ska allting hända just mig?"-känslan.
..Och nu far jag till sommarstugan. Ska chilla och sånt ni vet.
Eller hjälpa till och bygga på huset.
Har inte riktigt bestämt mig.Ordet "styrkekram" kan vara det löjligaste jag läst på länge.
Använder folk det på allvar? Och vad i hela friden ska det innebära? Ska jag må extra bara för att någon inte bara skriver kram till mig utan STYRKEkram i kommentarsfältet eller på facebook?
wtf?
Jag skäms.

Imorse åt jag kokta ägg till frukost. Knäckte hål på skalet genom att låta dem rulla av köksbänken och gissa vilken som skulle gå sönder mest.
Ibland blir det inte roligare än vad man gör det.
Den första december intar ett av de bästa britpopbanden genom tiderna Cirkus - Suede.
425 riksdaler må göra mitt bankkonto oerhört ledsamt, men ibland måste man strunta i att siffrorna närmar sig minus och göra det som är bäst för sin musikaliska hälsa. Jag måste vara där. Punkt.
Biljetterna släpps imorgon. Jag kanske till och med ställer klockan för en gångs skull.
Har nästan 700 bilder från förra helgen. Visserligen är det orensat, men jag rensar inte så mycket i vanliga fall. Det man tycker är hemskt nu kan man tycka är fantastiskt om en månad eller ett halvår - och tvärtom. Nåväl, några av dem kommer.... snart. Ovan ser vi i alla fall Emmet som gäspar trött efter att försökt dra runt på den där, i jämnförelse med honom själv, gigantiska pinnen genom halva Slottsskogen.

Passade jag på att totalrenovera också.
Jag gillar't. Do you?

(Ser du inte? Uppdatera god damnit.)