(Bild tagen under Neil Young, Way Out West08)
Om åtta timmar sitter jag på tåget brevid Angie och rullar mot Ack Värmeland du sköna. Det vankas Arvikafestival och efter många bakslag och om och men är peppen finally här. Yeasayer, The Big Pink, Shout out Louds, Danger, med mycketmycket mera ska avnjutas i skogen. (All kärlek åt skogen. Trots att ni fuskbokade IAMX. Bu för det.) Har med mig den gula Laakso-regnjackan in case of skyfall àla -08. Eller mindre torra dagar helt enkelt.
Ser ni mig får ni gärna hälsa. Jag är oftast rätt trevlig.

Åter på söndag kväll.
Förmodligen för trött för att kunna röra mig, men så glad att det inte gör någonting.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

10 (kärleks)brev
▼ Louise
2010-07-14 10:06:19 // URL: http://andvari.blogg.se/

Jag ska hålla utkik efter en gul regnjacka i så fall! Party. Sen får vi se om jag vågar hälsa.Arvika kommer nog bli toppen, tror och hoppas jag!

▼ Helena
2010-07-17 17:16:18 // URL: http://everydayhelena.blogspot.com

vad dum jag känner mig för det var jättelänge sen jag läste i din blogg. men din nya design är typ apsnygg. :*

▼ Andreas
2010-07-20 19:35:46 // URL: http://vasaa.blogg.se/

klart det var jag!

ehm hehe, förlåt för den. Var upptagen med att vara så satans full och ragga brudar haha!

▼ Louise
2010-07-20 20:24:41 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv: Jag troooooor jag såg dig, dock var du utan den gula regnjackan! Men jag var lite så osäker och det kändes som liksom lite dumt att bara. "hej, är du cargold?" och så.. kanske det inte skulle vara det. (litefegtjej91)Arvika var fint, oja. Även om jag nog mest bara var där för mitt sällskaps skull. Musikmässigt peppar jag mer inför Way Out West. (:

▼ Louise
2010-07-20 20:29:15 // URL: http://andvari.blogg.se/

* Cargohold (trötttjej91 (ja, jag är lite töntig som skriver sådana saker!))

▼ Louise
2010-07-20 21:08:05 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv: Okej, på riktigt: Jag lovar att säga hej om jag ser dig på Way out West!Alltså, jag dricker inte alkohol och vi bodde inte ens på festivalcampingen. Jag for mest dit för att ja-a, fira fem-år-på-arvikafestivalen-tillsammans med en av mina bästa vänner. Och sen att umgås några dagar med några av ens favoritvänner (i kombination med dans och livemusik) är aldrig fel. (:

Jag har aldrig förstått mig på det där med att betala drygt tusen kronor för att ha någonstans att supa upp några tusen kronor till. Hm.På Way Out West ser jag nog allra allra mest fram emot the National! Såg dem på nämnda på festivalen 2008 och sen dess har min kärlek till deras musik växt oerhört! Sen ska det bli fint med Jens Lekman och Håkan. Och sen alla electroakter, mums. Men som sagt, mest the National.

Och du, vad ser du mest fram emot?

▼ Louise
2010-07-20 22:05:39 // URL: http://andvari.blogg.se/

Alltså.. bara för att jag varit på Arvika fem år i rad så ja.. betyder det inte att jag lyckats se allting coolt. Jag missade bl.a. Zeigeist, Patrick Wolf och massa annat. Och jag tänkte se Familjen året innan han slog igenom, när han spela på Lyran men.. strunta i det - så himla dumt!!Åh, jag blir så himla sur om klubbakterna ska krocka (vilket de säkert lär göra) med områdesakterna. Eller så kommer det vara kilometerlånga köer, geh.Alltså, jag är extremt svag för allt som the National är. Sorgliga, genomtänkta (men inte för perfekta) melodier i kombination med helt fantastiska texter och Matts röst är bara.. Åh. Jag älskar sättet han sjunger på.

Lyssna på den här listan: http://open.spotify.com/user/andvarii/playlist/2Eb3HutVkB07aCu6NG1PekAbout Today är lite av min favorit, tillsammans med Gospel! Och Slow Show är en "klassiker"! (:

▼ Louise
2010-07-23 23:22:00 // URL: http://andvari.blogg.se/

Det dumma med Zeigeist och Wolf-missen är att.. de båda spela ungefär samtidigt - vad fasiken gjorde jag under den där timmen?!Mitt livs största konsertmisstag vill jag dock inte ens tänka på. Arvikafestivalen 06, en av Sveriges bästa grupper, coolaste showen - och jag gick därifrån!! (Ung och dum...)Jag har bara varit på Way Out ett år innan, och då var lite för ung för klubbarna. Men, jag ska försöka gå på någon klubbakt på torsdagen. Kommer jag våga lyssna på CEO? För.. tänk om jag gillar det, det blir så jobbigt då.

Kom idag på att jag skulle ge LCD Soundsystem en chans och attans, jag gillar det skarpt! Och jag lider av dum beslutsångest mer än ofta så ja.. jag kommer bli halv om jag måste välja mellan akterna alltför mycket.Jag har nog aldrig riktigt lyssnat på Editors. Antagligen ännu ett sånt där band jag skulle älska jag bara.. gav det några ordentliga lyssningar. Hm.

Aja, jag är åtminstone redan National-frälst! Efter Way Out West kanske det borde blandas in lite ny musik i mitt liv, det var ett tag sedan (om vi bortser från Yeasayer som fick mig att falla direkt under deras spelning på Arvika!)(Himlans vad långa kommentarer det blir, huh)

▼ Kajsa
2011-05-25 09:22:14 //

VAr har du köpt din regnjacka? Letar i sönder mig efter en sådan!

▼ Camilla
2011-05-26 09:05:50 // URL: http://cargohold.blogg.se/

Kajsa: Jag köpte den på Röda Korset i Laxå. Så.. tyvärr har jag ingen aning om vart man kan hitta ännu en. Du får hålla utkik med alla dina sinnen typ!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER