Och så var man hemma igen. Tiden går så långsamt fast ändå så fort när man ligger på en klippa och räknar skrattmåsar, svalor och lomar.

Imorgon ställer jag klockan på tidigt och ringer panikslaget studera.nu direkt när växeln öppnar då jag i fredags fick reda på att mina kompletterade betyg har krånglat och inte finns registrerade. Gissningsvis för att något rikspucko i Strömstad inte lyckats scanna in dem rätt (blank sida om man ska tro tjejen i växeln rätt) och därmed inte heller fått iväg dem i sin helhet till antagningen i Stockholm. Därmed finns mina betyg inte registrerade. Detta leder till att jag i nuläget inte är behörig att söka det jag sökt och kommer bli nekad platsen för att jag är obehörig. Har en stor orolig klump i magen och kommer bli rosenrasande om jag missar min chans att komma in på Södertörn för att folket på antagningen gjort fel. Om de ens skickar vidare mig till andra även fast jag skulle kommit in på första blir jag arg. Jag har inte råd att sitta och vänta på att försöka hitta ett vettigt boende längre än nödvändigt. GAH!

Det är nu jag har den där "Varför ska allting hända just mig?"-känslan.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Sara Katt
2010-07-12 01:15:48 // URL: http://kitzekatze.blogspot.com

vet du vad? när det gäller sånt där så funkar det i 99 % av fallen att bara ringa, ringa och ringa. till slut tröttnar de. jag lovar.

▼ Alicia
2010-07-12 11:13:49 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till lycka till!!!!!!!!!

▼ J.S.
2010-07-18 23:31:09 // URL: http://cvrsxxxd.blogg.se/

haha oerhört händig! diy på riktigt. åh blir så sugen på att skaffa en hatt...

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER