Kände för att starta min stationära dator idag för första gången på några veckor. Hinner klicka runt i tre minuter ungefär innan blåskärm nummer ett dyker upp. Inget ovanligt visserligen. Den är ju över ett decennium gammal och den knallblåa skärmen har varit mera regel än undantag de senaste två åren.
Men! (Självklart finns det ett 'men'. Annars skulle jag inte skriva om något så pass ointressant.) Efter omstart nummer ett, vilket var följden av blåskärm nummer ett, så lyckas jag inte ens komma till inloggningen innan nästa blåskärm dyker upp. Startar om sju gånger till. Fortfarande samma sak.
Ger upp. (= Ska låta min far fixa det senare.)

Det är nu i alla fall ett faktum; Monstret Blåskärm har tagit över min kamrat jag haft i över fem år.
Lite ledsen är jag allt, även om jag mestadels hatar den där förskräckliga burken som förstör mina bilder vid överföringar och helt plöstligt låser sig.

Det är då det är tur att man köpte en ny vinyl i torsdags. För det finns väl ingen som kan vara ledsen när det här knastrar ut ur högtalarna?this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Sara Katt
2010-03-29 15:56:37 // URL: http://kitzekatze.blogspot.com

låten! jag älskar simon & garfunkel. speciellt lördagsnätter när man sitter vaken i sin ensamhet med en kopp te och tusen färgpennor. speciellt då.

▼ Andreas
2010-03-29 21:35:04 // URL: http://vasaa.blogg.se/

Åh, saknar ditt bloggande.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER