Damn you, företagsekonomi A.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

5 (kärleks)brev
▼ Louise
2010-11-02 12:11:59 // URL: http://andvari.blogg.se/

1. Du är awzm på att teckna.

2. Dina ögon är rätt så fantastiska på andra fotot.

3. Din swedish apartments-tumblr - är det du som fotat de bilderna eller är det bara, woops, från nätet? I vilket fall som helst: fantastisk tumblr!!

▼ Louise
2010-11-02 13:37:22 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv: Jag vill träna bort den där akward-känslan som jag får när jag ska fota människor. Men, precis som du, tycker jag egentligen om "behind-the-scene" foton mer. Har rätt svårt för foton där det verkligen känns som att någon poserar just för fotots skull. Fast jag gissar att just det är mycket upp till modellen också och att den känner sig bekväm.Oh, men vilken fantastisk idé ändå! Haha, det är ju fint att du kan erkänna det i alla fall - och jag förstår dig fullt ut! Hm, gå på lägenhetsvisningar även fast inte flyttbehovet (för mig, åtminstone - än så länge) är kanske något man borde börja med? Om inte för att dopas med inredningsinspiration! Dock är jag lite tveksam till om det finns lika många fina lägenheter här i Norrköping som i Stockholm.

▼ Patrik
2010-11-02 17:53:14 // URL: http://patrikpetersson.blogspot.com

Sv. Ajdå! Jag får se hur länge mina överlever =D Hoppas jag inte glömmer dem!Ja visst finns det mycket att göra när man ska plugga!

▼ johanna
2010-11-02 19:17:29 // URL: http://mixband.blogg.se/

tack så mycket, det lär behövas! det är inte kul när man känner att man inte kan.. men lycka till du också! man kan nog mer än vad man tror :)fina bilder

▼ Louise
2010-11-02 20:43:58 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv: Jag vill gärna testa på om jag fungerar som "modellfotograf", annars är det bara roligt att lära sig mer om porträttfoto och ja.. Hur man fotograferar en person. Det är ändå en "liten" utmaning.Förvisso bor jag i en rätt så fin sekelskiftslägenhet nu, och vet att stan har otroligt mycket sekelskift- och tjugotalslägenheter. Jag försöker sätta mig in i det där med bostäder och så, men.. en bostadsrätt känns så avlägset (men önskad) så det blir så.. svårt.

Men smart drag av dig ändå, att sätta dig in i den världen. Fast jag gissar att det lätt blir så, när man är intresserad av något! (Nördighet är charm!) Anyhow, är det försent för dig att "sadla om" till fastighetsmäklare nu? Om det är något du tror du skulle vilja jobba med...?

Vad pluggar du förresten till nu? Eller ja, vad är ditt mål med dina studier? (:

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER