Från tentapluggsbubblan, via "hur man bäst får underkänt på en tenta", till att nu sitta i mina föräldrars soffa och fundera över hur jag, åter igen, ska få plats med mitt liv i banankartonger.
Förra gången jag var här blev jag under bilfärden välkomnad tillbaka med snöblandat regn. Den här gången skiner solen som aldrig förr och det är inte ens kallt ute, vilket egentligen bara gjorde att dagens välkommen hem-present caught me off guard.
På väg hem från tåget. Stannar till vid Konsum för min mor behöver ingredienser till kvällens middag. Går in och PANG - där står småstadshålan personifierad. Kvinna, 20-årsåldern, svart snagg, tre miljoner örhängen av diverse storlekar, jeans med häng, smutsiga sneakers som ser ut att vara lika gamla som dess bärare. Detta toppas av en jeansjacka där ryggen är täckt av en sydstatsflagga där texten "Raggarbrud" stoltserar i nederkant.
Jag är mållös, chockad och försöker hålla tillbaka kväljningarna.
Snöblandat regn var nog kanske inte så illa trots allt.

I övrigt fifflar jag med en såndär ny sidospalt.
Och så är det femte november. Jag firar med att somna till V for Vendetta.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Emil Johansson
2010-11-06 13:22:08 // URL: http://www.thegoodbyelook.se

20-åriga raggarbrudar är en deprimerande syn. I synnerhet under höstens redan melankoliska stämning.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER