Ju fler lådor jag packar upp, ju fler verkar det dyka upp under dem. Kommer aldrig bli klar. Efter två dagar har jag inte ens börjat packa upp kläder än.
Har i alla fall lyckats fylla tvbänken, koppla in det mesta av tekniken, fått upp en jättejättejättegammal fin golvlampa jag fått av mormor, ställt kakburken på köksbänken och jordgloben i fönstret vid sängen. Den är lite trasig och så gammal att den tycker att USSR fortfarande existerar, men den är rätt bra ändå.

Klockan 10:00 imorgon ska jag träffa min projektgrupp på skolan. Innan dess ska jag ha hunnit skriva ner X antal festivalidéer, läsa 60 sidor om projektorganisering, ta mig till fastighetsförmedlingen för att lämna in besiktningsprotokollet och fråga varför mina brickor inte fungerar efter 22:00 (dvs, jag kan inte ta mig in i min byggnad över huvudtaget efter klockan tio på kvällen. Makes sense? Nej.), hämta ett paket, duscha, leta reda på vart jag gjort av alla mina kjolar, sova mycket så jag orkar med sex timmars föreläsning, ringa csn och gnälla ännu lite mera samt förhoppningsvis även få ner alla tomma kartonger i förrådet.
Om jag kommer hinna med allt?
Hahahaha.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Emil
2010-11-15 00:43:48 // URL: http://emiloskarjohan.wordpress.com

Se det från den ljusa sidan; hade du gått kvar i Kalmar hade du skrivit en astråkig C-uppsats vid det här laget.Lycka till med alla sysslor!

▼ Alicia
2010-11-15 14:48:18 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Jag håller på att uppfinna en tidvändare. Håll ut bara!

▼ erika
2010-11-15 18:31:28 // URL: http://aprildrommar.blogg.se/

önskar att min gamla jordglob fick liv igen, råkade mörda sladden för flera månader sen.

om jag inte minns helt fel existerar USSR på min jordglob med!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER