I torsdags kväll, efter att jag fått besök av min far och skjuts till Ikea för att byta en skev hylla, upptäckte jag att det i min mail-inkorg låg en gästlisteplats till Sonic Magazine's 10årsfestligheter på Berns. Skuttade iväg och missade tyvärr början, men hann ändå se en hel del. Bland annat Oskar Linnros som sprang in på scen, körde 'Från och Med Du' (jävligt oväntat. eller inte.) och sen sprang ut igen. Jag var nog inte den enda som var förvirrad där då majoriteten av artisterna 1. körde covers 2. spelade minst två låtar.
Titiyo sjöng bland annat Dylans "It's all over now, Baby Blue" och hade dagen till ära hade matchat ihop asmysiga dalmatinerprickiga skor med vad jag närmast kan likna en såndär labbrock man hade på kemilektionerna i högstadiet. Oerhört spännande kombo.
Blev påsprungen av Sally också. Det var himla fint. I pausen pratade vi om festivalsommaren och om hur hemskt det är att inse att nio av tio i din vänkrets har du lärt känna över internet.
(1. Annika Norlin 2&3. Titiyo 4. Ebbot 5. Markus Krunegård 6. Sally)


Lördagskvällen spenderade jag på Medis med att sitta och läsa kurslitteratur i några timmar medan fyllan eskalerade runt mig. En kille kom fram och frågade vad jag läste. "Kurslitteratur - 'Att leda och arbeta i projekt'. " "Varför gör du det här?" "Ptjaaa.. Jag ska ju ändå på konserten, men måste samtidigt plugga och tänkte att jag kan ju lika gärna sitta här som hemma i min soffa i förorten." Sen log han lite snett och gick därifrån.
Det är allt lite ensamt att inte riktigt känna någon med samma musiksmak inom rimligt avstånd.
Nåväl, läste ut hela boken och Yelle var superb. Hennes sjögräshögsliknande hoodie som hon hade vid sin entré gjorde att min hjärna blev tillfälligt förvirrad och undrade vad Karin Dreijer gjorde på en Yellespelning.
Och ja, "À cause des Garçons" var den ultimata avslutningslåten.


Så. Den senaste veckan har jag varit på tre spelningar/"spelningar". Sett sammanlagt fjorton band/artister. Sammanlagt betalat 60 kronor.
Ibland är livet faktiskt ganska fint.
(Dessutom har jag bara mina kläder kvar att packa upp nu. Hurra!)this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Alicia
2010-11-22 15:14:48 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Fint! Bra flyt för en gångs skull. Och jag älskar att du fångar så mycket känsla även i såna här bilder. Bara lite avundsjuk.

▼ erika
2010-11-22 17:15:27 // URL: http://aprildrommar.blogg.se/

sv: åh ja, äldre jordglobar ska det vara!

bild nr2 är pyrokonfetti under 747 på kent i somras!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER