Att inte räcka till är en känsla jag avskyr. Att inte veta vad man ska säga för det man säger hjälper ändå inte någon annan än en själv då råden är anpassade efter hur du själv hanterar saker. Att sitta (enligt eniro) 45,98 mil från en av de människor jag skulle vilja klassa som en av de viktigaste i mitt liv och höra att livet börjar mörkna igen gör rätt ont.
Håll ut, i mars blir avståndet noll. Och jag önskar tiden gick lite snabbare.

Personligen håller jag allting inombords. Det enda folk vet om mig är ytliga skitsaker som egentligen inte spelar någon roll. Saker jag gillar och ogillar och annat småkrafs. Litar överlag inte på människor. Är nog mer cynisk än jag vill erkänna och sprider ut de få aningen mer djupa sakerna om mig själv till olika personer - mest för att om någon av dem skulle svika mig och sprida det vidare skulle bara en sak komma ut och inte allting. Kallprat, det där som alla andra anser som slöseri med tid, är lite som min bästa vän. Man behöver inte gå in på detaljer och på frågan "Hur är det med dig?" är svaret nästan per automatik 'bra'.
Jag beundrar människor som slänger ut sitt hjärta, själ och innersta till andra. För själv kan jag inte.

I övrigt..
..har jag dåligt samvete för att jag glömde bort systra mis 20-årsdag och att jag inte ens hade en present i åtanke. (Nu vet du. Och resten av världen. Förlåt. Jag skäms.)
..mötte jag upp vargen inne i stan för att reafynda. Men Urban Outfitters var stendött, vi hittade ingenting värt att fynda och gick istället mest runt och gnällde över(jag)/skrattade skadeglatt åt(jocke) slasket som läckte in i mina skor.
..var jag på fotomässan och Fotografiska i helgen med Angie. Vi hälsade på Johanna och John, stötte på Niklas och däremellan hade vi sleep-over och kollade på film at my place. (Vilket även gör henne till den första förutom min mor och far som hälsat på.)
..bytte jag äntligen ut den den där sidospalten. Och satte in lite fler länkar till bra människor jag känt länge, bara träffat någon gång eller inte träffat alls men tycker verkar vara himla fina ändå. (Den behöver utökas lite till egentligen)
Och en lulzig robo.to-ruta där det förmodligen är tänkt att jag ska se löjlig ut mest hela tiden.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Alicia
2010-11-29 17:04:36 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Ärligt talat gottgör du en bortglömd födelsedag varenda ofödelsedag resten av året, så jag bryr mig faktiskt inte. Dessutom är det mest jobbigt att få all uppmärksamhet på en gång när man ändå är hostig och mest vill gå och lägga sig. Du får bjuda hem mig som kompensation så bjuder jag på tårtan du inte fick den 23e.Sen är layouten lika snygg som alltid. Jag tycker att du är så förbluffande duktig.Vad gäller allting annat så känner jag lite precis tärt om. Integritet är värt mycket och så på riktigt personligt som det blir när du nån gång öppnar dig så tycker jag du är en så mycket verkligare, intressantare och mer fascinerande person än de flesta jag känner. Men det är klart, rädslan kunde du gott fått vara utan.Kram

▼ Louise
2010-11-29 20:18:50 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv: Observatorielunden är rätt fantastisk, dock har jag bara lyckats ta mig dit vintertid men kan tänka mig att den är rätt fin året runt!

I somras, på självaste midsommarafton faktiskt, spenderade jag fyra timmar ensam på ett halvdött Söder (i väntan på mitt nattåg norrut). Jag tror aldrig jag tyckt om Stockholm så mycket som jag gjorde då: Folktomt, vackert väder och en såndär tystnad som nästan aldrig annars uppstår i större städer.Jag kan visa dig Observatorielunden om du visar några av dina Stockholmspärlor? Jag behöver bli övertygad om att Stockholm är en vackert stad så jag kan börja tycka om den lite mer! (:-------------------------------------

Jag är nog lite tvärtom mot hur du är. Eller.. jag är lite för bra på att lita på personer så jag slänger ur mig lite vad som helst till de flesta. Fast, det är egentligen bara en eller två som vet Allt..

▼ Emil
2010-11-29 20:45:54 // URL: http://emiloskarjohan.wordpress.com/

Ärligt och personligt skrivet, jag diggar det. Jag är förmodligen ganska lik dig när det kommer till att öppna sitt känsloliv och hela den biten. Jobbar på det, dock.

▼ Emma
2010-11-29 21:19:41 // URL: http://ilfart.se

Jag vill komma och hälsa på!!!!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER