Tog en ledig fredag för att lugna mina nerver efter det katastrofala grupparbetet. Tack gode gud är det numera godkänt och över. Note to self: Se till att aldrig någonsin hamna i en grupp med folk som särskriver "företags ekonomiska", "första års elever" och "slut resultat" igen.

Vandrade runt på söder för att unna mig själv ett block och nya pennor för skissande på tråkiga stunder. Funderade över en moleskine, men kände i sista stund att det inte riktigt var värt det. Sprang förbi Myrorna och insåg att det var halva priset på skivor. Slutade med att jag blev tretton album och tolv singlar rikare.
Åkte hem på den fullproppade tunnelbanan, målade naglarna för första gången på år och dar (katastrof) och pratade med katterna resten av kvällen. Det funkade det också.

I övrigt hämtar jag nycklarna till nya lägenheten den åttonde. Möbler flyttar in den 13:de-ish.
Och så lyckades jag knipa en billig biljett till Emmaboda'11. Jahaja.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Alicia
2010-10-30 21:32:55 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Fint som snus!

Om du vill och kan ta en ledig fredag den 12e nov tänkte jag ta privatlektion på Ärke-Maran då. Ska höra med I-M på måndag och kan hon och hästen så kan jag! Kan du?Nagellack är förresten sjukt svårt och jag blir så sur på folk med perfekta naglar. Men så är man ju ganska genomultimat i alla andra avseenden så man får väl finna sig i att ha en akilleshäl.

Orättvist att hitta skivor på Myrorna sen. Tror aldrig jag hittat nåt där.

▼ Emil Johansson
2010-10-31 00:36:24 // URL: http://emiloskarjohan.wordpress.com

Jag var frestad att fixa en Emmaboda-biljett, men glömde av det när dagen väl kom. Att jag ska dit är hur som helst hugget i sten.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER