I lördags var det tänkt att jag och Agnes skulle åka till Runsten och titta på SM i fälttävlan för juniorer, men vädret var förskräckligt och vi kom iväg sisådär fyra timmar efter det var tänkt pga regn. Väl framme var det kallt och jävligt och gräsplanen höll på att långsamt förvandlas till ett lerfält. Vi höll ut i ungefär en och en halv timme innan vi gav upp och åkte hem.

I övrigt har jag hamnat i det där läget där jag egentligen har sjukt mycket att göra men inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja - så jag börjar ingenstans. Ska göra något åt det, men innan dess ska jag lista ut om Phosphorescent ikväll är något jag borde satsa på. Svaret blir nog högst troligt ja trots att jag den här veckan redan lagt ut 230 riksdaler på min musikaliska hälsa. 15 skivor varav fyra var inplastade/helt ospelade och en var en skiva jag velat ha i åratal men inte hitta någonstans billigare än typ 170 kronor. Tack tack tack för Myrorna/Röda Korset och människor som inte vet bättre.

Däremellan kanske man borde göra något åt det faktum att jag har ca 1500 olästa blogginlägg (Det är därför jag inte kommenterat något någonstans de senaste tre veckorna. Nu vet ni.) Eller så borde jag skriva den där grejen till seminariet på fredag. Eller plugga till tentan om en vecka. Eller börja packa since jag ska till Närke fredag eftermiddag.
..eller strunta totalt i all of the above och spela datorspel istället.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Zotamedu
2010-09-22 17:48:09 //

When in doubt, procrastinate.

▼ Alicia
2010-09-22 18:57:31 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Alltså hästen hoppar igenom en sten!!! Undrar om min häst skulle hoppa igenom en sten (det skulle hon inte). När du gjort allt ovanstående och allt annat och hunnit vara ledig lite har du numera min tillåtelse att följa med till stallet för om Ärke-Maran går som hon gjorde i måndags skäms jag inte över att vara den som sitter på!

▼ Louise
2010-09-23 11:01:47 // URL: http://andvari.blogg.se/

svar:Att somna i den där sängen, med en utsikt som bestod av mörk norrlandshimmel överspäckad av stjärnor, var nästan mer ultimat. Fast jo, att vakna med solen i ansiktet (jag älskar det) och direkt fyllas på av solenergi (lite som Wall-E) är.. Fantastiskt. Om man fick somna och vakna på det sättet lite oftare kanske det vore lättare att göra allt det där man måste.

▼ Agnes
2010-09-24 00:25:40 // URL: http://mojsengojs.livejournal.com

Kolla en Agnes!Dataspel ftw! :')

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER