Insåg att det finns fyra bilder* som visar vad jag gjort det senaste året som inte är tagna av mig eller med min kamera. Två av dem är tagna av folk jag inte känner alls eller som är friends of friends of friends. Känns rätt intressant att det då är jag som får höra tjat om att "men kan du inte lägga upp bilderna från -insert random helg/festival/resa/blablabla- någon gååång".
Hmm. Föreslår att du kommer igen när du orkat tömma ditt eget minneskort. Ditt mähä.

I övrigt sken solen idag och jag fikade med Helenur. Vi satt på café 60s övervåning i nästan två timmar. Det var fint och botade min bitterhet tillfälligt.

*Notera att jag räknar i facebookpublicerade bilder. För vi vet ju alla att finns det inte på facebook finns det inte alls.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Alicia
2010-09-08 00:49:12 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Jag fotograferar gärna dig om jag får! Överallt och hela tiden så fin som du är.

▼ Hilda
2010-09-10 00:29:12 // URL: http://tokrolig.blogg.se/

Sv: Tack så mycket! Ja, de är tagna av mig, utom den sista som föreställer mig och alltså är tagen av mannen på de föregående bilderna...Det blir så när man fotograferar mycket själv. Man finns liksom inte med någon stans i egen hög person. Jag brukar använda mig av självutlösare.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER