Under veckan jag spenderade i Göteborg i samband med Way out West så började jag och Mirr på en awesomeness-lista. Intellektuellt fick den heta och spellistereglerna var enkla.
- Varannan låt.
- Bokstaven (eller siffran) låtnamnet slutar på ska nästa låt börja med ("The" räknas inte. Låten "The Girl and the Robot" räknas exempelvis alltså som att den börjar på G.)
- Det ska vara BRA låtar, dvs låtar vi tycker om. Inte random låt på random bokstav bara för att man inte kommer på något.
Enkla regler, eller hur?

Vi var oerhört ivriga de där få dagarna och fyllde på listan vind för våg, men när jag åkte hem igen så sinade det lite från båda håll. Vilket ledde till att jag införde regel nummer fyra:
- Är listan inaktiv i fyra dagar, dvs det har gått mer än fyra dagar sedan någon lade till sista låten på listan, låses den och ska delas ut till allmänheten.

Nu har det skett. Lite snabbare än jag trodde då Mirr hävdade att "Den här ska vi fila på i oändlighet!". "Pffft", tänkte jag och ack så rätt jag hade. Börjar med den bästa Kentlåten någonsin och avslutas med Anders Elowsson som spelar lite svensk pop på engelska. 85 spår. Fem timmars speltid. Allt från elektroniskt med Crystal Castles, Danger och IAMX till Death Cab-popigt och Stars-mysigt och Bristish Sea Power-rockigt till Mountain Goats lo-fi och isländskt med Jónsi - både med och utan band.

Från oss två till er alla. Mill&Mirr presenterar härmed intellektuellt.
(Bilden är från post-Way out West -08. Jösses.)this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ mirrrrrr
2010-09-05 12:35:37 //

damnnnnnnnit, det var jag som förstörde den genom att glömma fylla på en låt. pinigt.och fin bild förresten, he-he-.he-he. ..

<3

▼ frida
2010-09-13 23:23:02 // URL: http://vardagsbrus.blogg.se/

(Y)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER