Första skolveckan i mitt nya liv är officiellt avklarad.
Tre föreläsningar, sju timmars skoltid. Just nu håller vi på med design genom tiderna. Främst 1900-talet visserligen. Är framme i slutet av 20-talet - Art Deco och sånt ni vet. Himla intressant och våran föreläsare är kalasbra. Dock är hon lite virrig så man hänger inte med hela tiden, men det är fint ändå.
Har dessutom redan lyckats göra bort mig i form av att jag panikslaget (Problem med SL, vad annars?) rusat in i min sal, tre minuter försenad, och satt mig ner för att efter ett par sekunder inse att "Vänta. Det här är inte min klass.." En titt i kalendern senare inser jag att jag inte börjar förrän om två timmar och därmed har bitit sönder mina naglar över pendeltåg som inte kommer totalt i onödan och visst hade hunnit äta frukost.

Ikväll tänkte jag åka till Strand och kolla på Danger, men sen kom jag på att jag fick avslag på mitt studiemedel för en vecka sen och är en lite fattigare student än alla andra. Typiskt.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Alicia
2010-09-03 21:45:32 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Haha åh men stackars! Välkommen till Stockholm. Du som brukar ha sån tur med tågtrafik!Vad är det för fjanteri att du inte ska ha studiemedel sen?

▼ Timotej
2010-09-04 13:39:24 // URL: http://cirkustimotej.blogg.se/

Åh, bilden var fin. Och jobbigt att du fick avslag. :(

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER