Avlöste föreläsningar och skrivuppgifter med hundpromenader både dag- och nattetid. Både halvvägs till Tullinge och runt hela Visättra. En morgon såg Emmet ut som en valp igen och en kväll var Mirr galen i hissen. Och så gick vi en Södermalmspromenad förbi Sista Styverns Trappa med omnejd och tittade på fina små hus. Och hade en solskenspaus i Vitan förstås.

Bara för att jag inte bloggat så har jag inte dokumenterat. Så det är väl tänkt att ni, tappra själar som inte avföljt mig den senaste tiden ska få se det lite smått sådär. Tackar för att ni är kvar. Tycker ni är jättefina även om jag bara vet vilka en bråkdel av er är.
(Och jag som lovade mig själv att jag aldrig skulle bli sådär sentimental och blödig och tacka mina läsare för att de finns och fortfarande dyker upp här typ tio gånger per dag även fast jag inte gör någonting. Tji fick jag.)this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ mirr
2011-04-06 20:14:14 //

ÅH GUD HAN SER JU UT SOM EN VALP.p.s. jag minns inte VAD jag gjorde där i hissen. (men jag kärlekar alltid hissbilder till dig.. all the way back to bangatan 33)

▼ Hanna
2011-04-06 20:17:58 // URL: http://downtownunicorn.blogg.se/

Alltså, den där hunden är typ det sötaste jag har sett.

▼ Zandra
2011-04-06 20:44:25 // URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/

Alltså, Miriam och Emmet är så fina!

▼ Louise
2011-04-07 13:38:34 // URL: http://andvari.blogg.se/

Älskar när man hamnar i den där situationen när man liksom.. börja uppmärksamma sina läsare. Liksom.. när man slutar låtsats om att man låtsat om att man inte vet att någon läser. Typ. (älskar när jag krånglar till det)Idag är jag på blogg.se första sidan (med det tråkigaste inlägget jag kanske nånsin skrivit) så numera har jag noll nya prenumeranter och tjugo nya, tråkiga kommentarer.

Kommer aldrig bli känd...

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER