Emmet trodde för en stund han var en katt och hängde på soffans båda armstöd. Solnedgångspromenad längs skogsstigar där någon försökt vara lustig och ritat ditt Emmet-förbud på ett av märkena som markerade stigen. Sen mera vin och mera muffins följt av sunkhakshäng med forumfolk, takklättrande vid Observatorielunden och planlös rundvandring i Stockholmsnatten.

Alldeles för tidigt med alldeles för lite sömn följde jag morgonen efter med Mirr in till centralen och vinkade förväl för den här gången. På vägen hem tog jag ofrivilligt på mig rollen som "tjejen-på-morgonpendeln-efter-fredag/lördag-med-gårdagens-kläder-och-utsmetat-smink". Det kändes väl sådär med tanke på att jag ju faktiskt bara varit snäll och hjälpt till med en överpepp hund och en gigantisk väska. Nåväl, lite får man väl bjuda på.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Cecilia
2011-04-08 09:59:10 // URL: http://ailicec.blogg.se/

Din hund är så himla fin! Vad är det för ras? Ha en bra dag, kram!

▼ mirr
2011-04-08 13:07:24 //

1. emmet tror alltid han är en katt.

2. HIPSTERBILDDRRR. <3

▼ Alicia
2011-04-08 23:13:07 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Alltså ni tre är så himla finast!

▼ Jeanette
2011-04-17 22:51:11 // URL: http://interruptedfashion.blogg.se/

Så många gånger jag har promenerat över den där bron i mitt liv. Mer än vad jag gjort mycket annat. Jag brukade stå i ett flickrum i visättras gula hus och blicka över på de färgglada husen och solen som gick ned. Förortsromantik på högnivå! :)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER