Söndagen spenderades med att äta på Wagamama och skvallra med födelsedagsbarnet (bild #1&8) om gemensamma vänner. (Sånt där som man alltid gör, men låtsas om att man är så mycket bättre än att göra. Ni vet.) For efter det vidare mot söder och trippade in på Strand för att möta upp Louise och Sandra (bild #2&3) och titta på Noah and the Whale (bild #4-7)

Det var kalasfint och lite bättre än jag väntat mig. Brukar oftast bara se band jag tycker mycket om och har en relation till. Därmed har jag också ofta alldeles för höga förväntningar för att kunna bli chockad. I det här fallet har jag varit lite: "Ja, jo. De släppte ett rätt trevligt album '09 och.. eh.. ja." och inte så mycket mer än så, vilket var kanonbra. Låga förväntningar är egentligen alltid det bästa. Hur som helst så tokdansades det framme vid scenen, jag sjöng med i de få låtar jag kunde och improviserade på resten. Sen for jag tillbaka hem i natten till min roomie. (Som nu åter igen bloggar! Hurra!)
Extra fint slut på dagen var att när jag vandrade hem från tåget så luktade det sommarregn. Somnade lycklig.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Hanna
2011-04-12 12:59:14 // URL: http://downtownunicorn.blogg.se/

Jag såg dom förra vintern när dom spelade i malmö. Jag hade inte heller så himla höga förväntningar, men blev verkligen positivt överraskad!

▼ Louise
2011-04-12 13:56:02 // URL: http://andvari.blogg.se/

Det jag tycker om mest med din blogg: Jag hör din röst i mitt huvud när jag läser det du skrivit <3I övrigt:

Jag fastnar inte på foton, nej.

Noah and the whale var braaaaaaaa! Har inte tok-dansat på länge länge och ja, MER SÅDANT NÄR JAG BOR I HUFUDSTADEN!

Sommarregnslukt <3 Bästa grejen. Fast jag kände inget sådant, jag var för upptagen med att typ.. typ.. inte ha ont i fötterna.

▼ anna
2011-08-28 16:55:36 // URL: http://oohyeah.webblogg.se/

jättefina bilder!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER