Sista dagen i mars drog jag med mig Louise på en bussutflykt till Ikea och SKHLM. Sockerbrist ledde till att vi skippade flertalet Ikea-våningar och direkt hamnade på 5-kronorsfiket för välbehövlig fika. Köpte gardiner, galgar och sängkläder för att sedan vandra mot Skärholmen och Myrorna. Personligen gillar jag Myrorna i Skärholmen nästan bäst av alla deras butiker jag varit på i storstaden hittills. Antingen hittar man ingenting alls eller så hittar man en hel bunt med saker som allihopa sitter perfekt. Har hittat en jättefin blommig klänning för bara 135 riksdaler som nu hänger på min vägg och Moschino-skor i mörkt blodröd lack för 150 kronor en gång. Tyvärr var de i storlek 42 och alldeles för stora för mig så jag köpte dem inte, men de fanns där och gjorde förhoppningsvis någon annan väldigt lycklig. Idag hittade jag en blommig kort bolerokavaj-ish med de största puffärmarna jag någonsin sett. Egentligen var den helt fantastisk, men då varken jag eller Louise riktigt kunde bära upp den ordentligt fick den stanna kvar. (Dock funderade vi några sekunder på att köpa den och skicka till Elsa Billgren haha.)

Senare på kvällen tog vi oss till Åsögatan och Beyond Retro för Sofo-night med vernissage. Hittade systra mi och Angie på vägen, så de fick följa med de också. På väg tillbaka mot tåget fick jag syn på en Age fo Adz-affisch, förvandlades helt plötsligt fangrrrrrl_15 igen och snodde med mig den. Numera sitter den på insidan av min garderobsdörr och skänker lycka åt mina tröjor.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Alicia
2011-04-13 14:55:34 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Haha, jag visste inte vad ni gjorde innan vi hookade, så jag satt här och tittade och tänkte att "åh vilken fin dag det ser ut att ha varit (klockrent dokumenterat som alltid) och ojojoj men vänta nu där är ju jag". Det var en fin dag!

Och jag tycker fortfarande den kjolen är bedårande! Ih vi måste ses igen snart.

▼ Louise
2011-04-13 17:23:50 // URL: http://andvari.blogg.se/

Jag ser bra ut genom din lins, yies. Jag som inte brukar fastna på foton..

Jag borde förresten köpt de där fina blommiga shortsen på beyond. Fast ehhhhh, jag har nog egentligen för mycket blommigt i min garderob, och det blir bara meeer.OM SÅDÄR EN MÅNAD BOR VI TILLSAMMANS och jag lovar att inte prata för mycket. Ska bli bättre på att inte säga korkade saker (om du slutar uppmuntra mig!!) och så ja.. Ja. Det kommer bli awZm.

▼ Maria Pizzeria
2011-04-21 17:11:37 // URL: http://mariapizzeria.blogg.se/

sötaste Louise!! & din lägenhet ser så fet ut!! PUSS

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER