Måndagen den tjugoåttonde mars, dagen efter jag lämnat av Mirr vid tåget mot västkusten, fick jag finbesök från Louise som skulle på sommarjobbsintervju. När hon var klar så stannade hon utanför i solen och pratade i telefon när jag fick syn på henne genom fönstret och fick fullt utlopp för mina stalkingtendenser i form av några paparazzibilder. Vi köpte "lagom salta chips" endast för att se efter om "Hur vet de att det är just LAGOM salt!?", möblerade om för sjunde gången (Funderar på att orka fota någon gång. Kanske.) och lyssnade på vinyler. Gör nästan aldrig det annars, men Louise är vinyldj #1 och vänder och byter och har sig mest hela tiden - vilket är hemskt fint ändå nu när min samling faktiskt bllivit ganska så stor.

På tisdagen hade jag vunnit gästlisteplatser (Ja, igen.) till The Wombats på Medis och gav bort +1:platsen över Twitter till den första som svarade - Björn. (TITTA BJÖRN, DU ÄR I MIN BLOGG NU!) Björn är världens snällaste människa som vanligtvis befinner sig i Norrlands inland, men var dagen till ära i huvudstaden och hade utforskat riksdagshuset - för tydligen är det sånt man får för sig att göra när man pluggar statsvetenskap. Fick veta att Anton Abele är jättelång och har så precis stor haka som man tror.
Egentligen så är ingen utav oss något större Wombats-fan och funderade mest över vad i hela friden vi gjorde där, men det var astrevligt och konserten var mer galen än jag någonsin vågat föreställa mig. Vi diskuterade hur många Wombats-fans det egentligen kunde finnas i Sverige och även om de kanske inte är så jättemånga så är de hemskt livliga när de väl samlas. Golvet vibrerade, bokstavligt talat, och folk crowdsurfade mest hela tiden. Självklart avslutade de med Let's Dance to Joy Division och ptja.. Jag blev i alla fall postivit överraskad.
Sen sa vi hej då och åkte åt varsitt håll i Stockholmsnatten.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ inger helen
2011-04-12 12:08:04 // URL: http://smallwishes.blogg.se/

åhhhh. fint

▼ Alicia
2011-04-12 20:54:22 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Men alltså HALLÅ!!!Var chipsen lagom salta då?

▼ lovisa/polichinelle
2011-04-12 22:40:11 // URL: http://polichinelle.webblogg.se/

åh vilka underbara bilder! man vill ju bara vara där. wombats wombats wombats!

▼ Smsa Låna
2011-07-19 00:21:33 // URL: http://smsalåna.nu

Intressant blogg! Det märks att du gillar att blogga!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER