För det första så vill jag säga hej till er som hittat hit från Helenes blogg. Undrar ni något är det bara att fråga.

För det andra så var jag för två veckor sedan på Gröna Lund. Emma var i stan någar dagar för jobbintervju (till ett jobb som hon fick!) så jag tog med mig henne för att möta upp Louise och hennes vän Johanna för en dag med sockervadd och berg- och dalbanor på stället där Louise spenderar alla sina dagar - jobbdagar som lediga. Dock började vi i spökhuset där alla skrek utom jag som mest gick runt och skrattade åt situationen. Förstör alltid stämningen i spökhus då jag vet att det inte är farligt egentligen, så jag går lugnt och sansat runt och fnissar åt skådespelarna som inte har ett spexigare jobb och mina vänner som skriker i flasett tills de inte kan prata längre. Jag är klippan man panikartat klänger sig fast vid.

Efter massor av timmar var vi på väg hem, men kom då på att jag och Louise hade biljetter till The Streets som vi var tvugna att hämta ut IDAG för annars försvann reservationen. Detta ledde till att vi först sprang runt och försökte leta efter ett ATG-ombud som fortfarande var öppet efter 20:00. Något som var i stort sett omöjligt.
Tills jag kom på att: "Men COOP Stuvsta borde ha öppet sin förbutik till 22". Ringde och frågade och ja, minsann de hade dem. Så gick vi av i Huddinge för att ta bästa 172:an, rusa in och hämta biljetterna och sedan rusa tillbaka ut för att hinna runt det förbaskade korset innan bussen tillbaka gick. Självklart var bussen sen och vi hade inte behövt skynda oss alls, men det kunde ju faktiskt varit tvärtom.

Sen vandrade vi hem och Louise hittade ett fint kuvert i brevlådan.
Tänk den som ändå fick andra brev än räkningar.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

8 (kärleks)brev
▼ Patrik
2011-08-17 12:22:41 // URL: http://patrikpetersson.blogspot.com

Så härligt det ser ut =D

▼ M I K A E L A
2011-08-17 12:49:29 // URL: http://bjarvemikaela.blogspot.com

superfin blogg!

▼ Elin
2011-08-17 17:38:11 // URL: http://elinastrid.blogspot.com

Fan vad snyggt med rosa busskur!!!

▼ Emma Leyman
2011-08-18 21:15:14 //

Fan. Ser ett par potentiella profilepics här. Lökigt att man ständigt är på jakt efter sådana. Blir du arg om jag stjäl?

▼ vera
2011-08-19 08:15:04 // URL: http://veraochmimmi.blogg.se/

du tar väldigt fina bilder!

▼ Jeanette
2011-08-22 10:51:50 // URL: http://interruptedfashion.blogg.se/

Åh, huddinges busstation. :)Det där att krypa under .. är det till spöktåget? ah, sånt var ju sannerligen enklare när man var lite mindre, men så kul det ser ut!

▼ Oskar
2011-08-26 16:59:23 // URL: http://livsillusioner.blogg.se/

Jag har bläddrat igenom hela förstasidan nu, och vill egetligen inte göra mer än att skriva att du har en mycket vacker blogg och att du tar fanastiska bilder.

▼ Lanja - www.lanjas.com
2012-09-11 17:07:23 // URL: http://lanjas.com

å vad fina bilder! :D

Svar: Åh tack!
Camilla

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER