I onsdags förra veckan begav jag mig till Hagaparken tillsammans med han den där jag tycker så hemskt mycket om för att gamla fina byggnader är ju bland det bästa som finns. Vi snurrade runt i Ekotemplet, förundrades över antalet bevakningakameror och klättrade runt i slottsgrunden. Sen åkte vi tillbaka söderut och låg en stund på en gräsplätt i solen.
Och ja, vi matchar iPhoneskal. Precis så töntiga är vi.

På kvällen åkte alla som för tillfället bor i den lilla ettan i förorten till Skeppsholmen för att titta på The Streets sista liveframträdande i Sverige någonsin. Det var rätt fantastiskt på flertalet sätt. Både att nu faktiskt kunna säga att man sett denna karl spela live på riktigt och att Louise blev helt till sig och stirrade storögt och trånande när Mike tog av sig skjortan. Dessutom stod folk omkring oss och rökte på så mycket att vi nästan blev höga vi också - något som var rätt spännande i sig. Sen åkte vi hem och jag somnade för andra natten i rad med mitt huvud där din axel blir till hals.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ mirr
2011-08-30 01:13:51 // URL: http://capillaries.blogg.se/

du har så mycket vackra ord däri dig att dela med dig till världen cami därför jag vill att du ska blogga hela dagen lång. matcha ipod-skal är badass, okej? hade också haft det. hoppas på bilder från popaganda någon gång också! pussjaghadeenunderbarhelgmeddig/er,oki?

▼ aliciasivert
2011-08-30 23:18:50 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Men alltså åh, äntligen! Vill bara unna dig en himla massa kärlek hela tiden för alltid.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER