Södertörns Högskola. Höstsol. Weekday Götgatan. Fläta. Skanstullsfrukost. Ben. Fötter. Banankompaniet. Louise. Förortssolnedgång. Patrick Wolf. Martens. Station. Explosions in the Sky. Emmet. Portfölj. Youtubeklipp-klubb. Pendeltåg. Lugg. Blogg. ♥. Älvsjö. Oh Land. Bibliotek. Sammetsskor. Paljettklänning.

Tidigare månader hittar ni här.
Vill ni följa mig på instagram heter jag spetsparasoll.I tunnelbanan satt det affischer om att det var gratis inträde på Armémuseum under hela december. Självklart kan man ju inte missa ett tillfälle att titta på gamla fina saker och höra historiens vingslag så någon vecka sedan begav vi oss dit. Tennsoldatsarmé, husarer, gamla kungar, sablar, gatlopp, modeller, fanor och mängder av fina rockar med guldknappar.(Dec 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011)
Idag blir jag tydligen tjugotvå. Inser, när jag studerar decemberbildernas backdrops, att detta är första gången på fyra år jag bott på samma ställe i över ett år. Första gången på länge som jag faktiskt har stannat upp.Jag känner mig tråkig och vill liva upp min mörka tillvaro med lite nya bloggar att läsa. Därför undrar jag om ni därute har några tips på detta? Hemskt gärna inte de där jättestora bloggarna som man redan vet om ändå - tips vill man ju ha om saker man inte redan vet att de existerar.
Så, tipsa hellre om folk i eran bekantskapskrets som ni tycker gör något fint/trevligt/bra/snyggt/etc. Eller någon mindre blogg du följer som du tycker förtjänar mera uppmärksamhet. Ja, sånna tips helt enkelt.Måndagen den tjugoåttonde november begav jag mig till Slussen med Olle som sällskap för att titta på The Antlers. Det var hemskt fint även om vi var tvugna att gå innan de hann spela sista låten för att hinna med en vettig pendel tillbaka ut till förorten. Hade världens gulligaste tjej som stod bredvid mig och var nästintill tårögd hela spelningen - fint!

Tisdag bestod mest av att skriva texter till seminarium och att möblera om samt sätta upp ljusslinga, stjärnlampa och några fler affischer. Onsdagen fick jag besök av mor, mormor och lillasyster som mest grovstädade hela dagen och lyckades spendera en och en halv timme inne i Flemingsbergs makalösa mataffär. Ett tag funderade jag över om de hade dött, svimmat eller dylikt. På fredagen vann jag gästlisteplatser till Slow Club och lördagskvällen spenderade jag på Strand för att se ett väldigt underligt DJ-set av Air France och väldigt snåla Korallreven som spelade förfärligt få låtar.

Helgens dagtid har mest bestått av att redigera bilder av diverse slag och umgås med min karl som valde att fylla dagarna med att baka lussebullar och spela Battlefield 3 i bar överkropp. Och fota mig uppenbarligen. (Se bild #14) Kort sagt så blev det inte en så särskilt Bob Hund-ig helg, men tycker att den nyuppsatta Bob Hund-affischen kompenserar för detta. Faktiskt.