Måndagen den tjugoåttonde november begav jag mig till Slussen med Olle som sällskap för att titta på The Antlers. Det var hemskt fint även om vi var tvugna att gå innan de hann spela sista låten för att hinna med en vettig pendel tillbaka ut till förorten. Hade världens gulligaste tjej som stod bredvid mig och var nästintill tårögd hela spelningen - fint!

Tisdag bestod mest av att skriva texter till seminarium och att möblera om samt sätta upp ljusslinga, stjärnlampa och några fler affischer. Onsdagen fick jag besök av mor, mormor och lillasyster som mest grovstädade hela dagen och lyckades spendera en och en halv timme inne i Flemingsbergs makalösa mataffär. Ett tag funderade jag över om de hade dött, svimmat eller dylikt. På fredagen vann jag gästlisteplatser till Slow Club och lördagskvällen spenderade jag på Strand för att se ett väldigt underligt DJ-set av Air France och väldigt snåla Korallreven som spelade förfärligt få låtar.

Helgens dagtid har mest bestått av att redigera bilder av diverse slag och umgås med min karl som valde att fylla dagarna med att baka lussebullar och spela Battlefield 3 i bar överkropp. Och fota mig uppenbarligen. (Se bild #14) Kort sagt så blev det inte en så särskilt Bob Hund-ig helg, men tycker att den nyuppsatta Bob Hund-affischen kompenserar för detta. Faktiskt.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

0 (kärleks)brev
N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER