Det blev onsdag och efter två föreläsningar som kändes som en evighet var tog jag och Mirr oss mot tågen in till stan för att kolla på Bright Eyes. Mötte först upp Clara och åt paj i gamla stan. Pratade och hate:ade på folk som pratar om band som "såååå kommer till -insert random festival-" trots att det inte finns bekräftat någonstans. Sådär så man får upp gigantiska förhoppningar och sen blir besviken över att det inte är sant.

Debaser. Chillade, njöt av fina First Aid Kit på de bakre raderna och begav oss till sist in i publikhavet. Började en bit bak, men då min förmåga att tackla crowds är fenomenal så var vi framme på rad tre efter bara några låtar.
Har ärligt talat aldrig varit något Bright Eyes-fan över huvudtaget och köpte biljett mest för att "Ptja, de är ju inte här så ofta så det är väl bäst att passa på typ." så egentligen vet jag inte alls vad jag gjorde på rad tre. Det enda jag kan komma på är ju att jag råkar älskar ruset av att vara på en förbaskat bra spelning mitt bland massvis av hängivna fans. Note: Inte jobbigt hängivna fans. Det finns en fin gräns där.

Det var en ganska bra spelning ändå om man frågar mig - tjejen utan koll. Träffade i hast på Kasper som var lite bitter över att setlisten till största delen innehöll nytt material. Sprang på Emelie (aka Bright Eyes-experteN) som tyckte det varit bra, men inte den bästa BE-konserten hon varit på. Clara som stått längst fram dog Bright Eyes-döden. Resten utav den förvånansvärt stora skara människor jag kände som skulle vara där såg jag inte skymten av konstigt nog.

Så vandrade vi trötta mot Södra Station. Mirr köpte en Cola i hopp om att den skulle bota förkylningen. Hon var betydligt gladare än bild #5 visar, men febern och misären tog stundvis över sorgligt nog.
Och så åkte vi tillbaka ut i förorten.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

8 (kärleks)brev
▼ mirr
2011-02-19 18:37:28 // URL: http://capillaryhints.tumblr.com

tack för en superduperfin vecka, cami <3 trots sjukdomen så var det den bästa på länge. DU HAR ETT HJÄRTA AV GULD HABIBI ;)

▼ Louise
2011-02-19 19:17:55 // URL: http://andvari.blogg.se/

Jag har inte lyssnat på mycket alls på Bright Eyes men ändå dör jag på fotona och över att jag inte var där, och ungefär aldrig kommer få se dem...

▼ Emelie
2011-02-19 19:29:52 //

Den var väldigt bra, men ja, jag har nog sett några som varit snäppet bättre. Och jag snäppet mer fanatisk/yngre. Men nu längtar jag till Royal Albert i sommar, och förhoppningar om en till Sverige spelning!Men vilken karl det där är. Gosh. Blir intressant att se en ev. Mogis producerad First Aid Kit-skiva!

▼ w
2011-02-20 00:01:09 // URL: http://wasteofpaint.webblogg.se/

så bra var det. fast jag håller lite med den där Kasper.och ja tänk! jag hade på mig en röd kofta, i alla fall i början av konserten, sen blev det väääldigt varmt. vet däremot inte vilken färg min vän hade på sina kängor, haha.

▼ johanna
2011-02-20 00:08:18 // URL: http://kattenjohanna.blogspot.com

är obeskrivligt avundsjuk!

▼ Erika
2011-02-20 00:59:50 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Åh, hade velat vara där trots att jag inte har lyssnat på dem på länge länge. Det verkade som att det var fint.Ps. Ser fram emot lördag :D Det ska bli trevligt!

▼ inger helén
2011-02-20 15:28:10 // URL: http://smallwishes.blogg.se/

fy farao vad fint. vad jag också hade velat vara där

▼ rasmus
2011-02-24 15:20:27 // URL: http://nilsrasmus.blogg.se/

hade kunnat döda för att vara där!!!!!!!!!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER